Çadırda 600 milyarlık Hollywood düğünü

Güncelleme Tarihi:

Çadırda 600 milyarlık Hollywood düğünü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2000 00:00

Haberin Devamı

Brad Pitt, Jennifer Aniston'la evlendi

Brad Pitt ile Jennifer Aniston da Hollywood'da bir süredir moda olan ‘‘tarihi ve yeri belli, ancak gizli’’ düğün geleneğine uydu. 31 yaşındaki gelinle 36 yaşındaki damat dev bir çadırda ilk kez dünyaevine girdi.

HOLLYWOOD'da aylardır devam eden dedikodulara son veren muhteşem düğün, önceki gün Malibu'nun okyanus kıyısında yapıldı. Sanat ve sosyete dünyasından 200 seçkin konuğun katıldığı düğünde Brad Pitt ve Jennifer Aniston, günbatımına karşı hayatlarını birleştirdiler. TV yapımcısı Marcy Carsey'in muhteşem malikanesinin bahçesinde verilen düğün davetinde Liz Taylor'dan Cameron Diaz'a beyazperdenin en ünlüleri ve sosyetenin tanınmış simaları katıldı. Jennifer Aniston'ın oynadığı popüler TV dizisi ‘‘Friends’’deki (İyi Dostlar) rol arkadaşları Matthew Perry, Lisa Kudrow, David Schwimmer ve Courteney Cox Arquette da konuklar arasında yer alıyordu. Damadın ‘‘Dövüş Kulübü’’ adlı filmde başrolü paylaştığı Ed Norton da düğüne sevgilisi Selma Hayek'le birlikte geldi.

DÜĞÜN ORKESTRASI GİBSY KİNG

Düğünün sadece ikram ve organizasyon harcamaları 350 bin doları buldu. Medyada yer alan, ancak henüz doğrulanmayan rakamlara göre güvenlik için 100 bin dolar, çiçeklere 75 bin dolar, havaifişeklere de 20 bin dolar harcandı. Düğünün toplam maliyeti 1 milyon doları buldu. Düğünde orkestra olarak ünlü Latin grubu Gibsy King yer aldı.

Düğüne kimler davetliydi

Liz Taylor

Ed Norton

Selma Hayek

Cameron Diaz

Farrah Fawcett

Matthew Perry

Lisa Kudrow

David Schwimmer

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!