Buz hokeyinde korkunç kaza

Güncelleme Tarihi:

Buz hokeyinde korkunç kaza
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2002 01:47

ABD’nin Ohio eyaletinin Columbus kentinde bir ortaokul öğrencisi, buz hokeyi maçı sırasında fırlayan ve başına isabet eden pak (buz hokeyi topu) yüzünden can verdi.

Trajik kaza geçen cumartesi gecesi meydana geldi. Columbus Blue Jackets ile Calgary Flames'in maçı vardı. Okulun futbol takımında yer alan 13 yaşındaki Brittanie Cecil'in 20 Mart'taki doğum günü için babası bir sürpriz yaptı ve maça bilet aldı. 15'nci sırada oturuyorlardı. İkinci yarıda savunmadaki bir oyuncunun hareketiyle yön değiştiren pak hızla uçuverdi ve Brittanie'nin başına isabet etti. Derhal hastaneye götürülen genç kızın iki gün sonra ölüm haberi geldi. Dün sabah otopsi yapıldı ve raporun daha sonra açıklanacağı belirtildi.

Brittanie'nin önündeki sırada oturan Larry Young adlı seyirci, ‘‘Disk Brittanie'den sonra bana ve daha sonra bir çocuğa çarptı. Başımın arkasında bir sıyrık var’’ dedi. Brittannie'nin ailesi, genç kızın organlarını bağışladı. Buz hokeyi yetkilileri ve takımlar, Brittanie'nin ölümünden duydukları üzüntüyü bildirirken, seyircilerin uyarıldığı, ancak bu tür kazalara çok ender rastlandığını söylediler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!