Bunu yapanı Allah'a havale ediyorum

Güncelleme Tarihi:

Bunu yapanı Allaha havale ediyorum
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2003 00:20

İbo Show’un çekimlerine katılmak üzere Tatlıses'in şirketinden çıkarken Ahmet Demir'in silahlı saldırısına uğrayan Asena, dün ameliyat edildi. Asena, ameliyat sonrasında ilk kez Hürriyet'e konuştu ve ‘‘Bunu yapanı Allah'a havale ediyorum’’ dedi.

ÖNCEKİ akşam, Seyrantepe'deki ‘‘İbo Show’’un çekimlerine katılmak üzereyken Ahmet Demir tarafından sol bacağından vurulan Asena, dün sabah Derya Tuna'yı da ameliyat eden Prof. Dr. Nejat Güney başkanlığındaki bir ekip tarafından ameliyat edildi. Uyluk kemiğinde oluşan parçalı kırık nedeniyle kanal içi çivileme yöntemi uygulanan ünlü dansöz en az 10 gün hastanede yatacak. Asena'nın 2.5 ay sonra sağlığına kavuşacağı belirtilirken, uzun bir süre de fizik tedavi göreceği açıklandı.

ASENA: KİMSEDEN KORKMAM

Gayrettepe Metropolitan Hastanesi'nin 9'uncu kattaki odasında yoğun güvenlik önlemleri altında tedavisi yapılan Asena, ilk kez Hürriyet'e konuştu. ‘‘Bunu yapanı Allah'a havale ediyorum’’ diyen Asena, telefonda şunları söyledi: ‘‘Bu da başıma gelecekmiş. Ancak ben Allah'tan başka kimseden korkmadım, korkmayacağım. Şu an çok üşüyorum. Yemek bile yemedim. Doktorlar konuşmama izin vermiyor. Bana anlayış gösterin. Daha sonra ayrıntılı konuşuruz...’’

DERYA TUNA DOKTORLARI ARAMIŞ

Bu arada Derya Tuna da hastaneyi arayıp, doktorlarından bilgi aldı. Dün sabah 07.00'de Asena'yı ameliyat eden doktorlarla, Derya Tuna arasında ilginç telefon konuşması yaşandı. Kendi ameliyatını yapan doktorların Asena'nın da ameliyatına girdiğini öğrenen Tuna'nın, ekipten bir doktoru arayarak, ‘‘Ameliyatı siz mi yapacaksınız? Siz şimdi çok iyi yaparsınız’’ dediği, doktorun ‘‘Benim işim bu. İşimi iyi yapmak zorundayım’’ yanıtı karşısında telefonu kapatmak zorunda kaldığı öğrenildi.

CANLI YAYINDA SÖZ VERDİ

İbrahim Tatlıses ile Asena arasında soğuk rüzgárların estiği herkes tarafından biliniyordu. Asena, uzun bir süredir ‘‘İbo Show’’un çekimlerine katılmıyordu. ‘‘İbo Show’’daki Asena'lı görüntüler daha önceki çekimlerden montaj yapılarak koyuluyordu. Ancak ikili arasındaki buzlar, Tatlıses'in Mahmut Tuncer'in KANAL 7'deki programına katılmasıyla eridi. Ünlü türkücü canlı yayın sırasında söylediği bir türkünün de etkisiyle ağlayınca dayanamayan Asena, reklam arasında Tatlıses'le görüştü. Bu konuşma sonrasında oldukça mutlu olan Tatlıses, bu heyecanını izleyicilerle de paylaşmakta hiçbir sakınca görmedi ve ‘‘Asena, ‘Eğer İbo Show'u canlı çekersen katılırım' dedi. Ben de bundan sonra programı canlı çekeceğim. İbo Show'un ayrılmaz parçası artık bizle’’ dedi. Ve ünlü dansöz, uzun aradan sonra programa katılacağı gün ilginçtir ki bacağından vuruldu.

HASTANEDE ANNE KRİZİ

Asena, yıllar önce anne ve babasının ayrıldığını, kendisine babaannesinin baktığını her röportajında dile getirirdi. Bu yüzden yıllarca hem annesi, hem de babasıyla görüşmeyen Asena, genç kızlığından itibaren, ‘‘Anne ve baba’’ dediği tanıdıklarıyla birlikte yaşıyordu. Ancak vurulması, öz anneyle diğer anne olarak gördüğü aileyi hastane koridorlarında bir araya getirdi. Kızının vurulduğunu televizyondan öğrenir öğrenmez hastaneye koşan anne Mübeccel Öztürk, Asena’nın annesi olduğunu söyleyen bir başka kadının ağladığını görünce neye uğradığını şaşırdı. Kızıyla görüştürülmeyen ve hiçbir şekilde bilgilendirilmeyen anne Öztürk, Hürriyet'e şu açıklamayı yaptı: ‘‘İbrahim Bey geldi. ‘Annesiyim ben' dedim. ‘Merhaba, merak etmeyin durumu iyi' dedikten sonra gitti. Sarışın bir kadına birileri, ‘Ağlama bak Asena annesini böyle görünce üzülür' dedi. Gelen, giden hep o kadına geçmiş olsun dedi. Bunlara seyirci kaldım. Ben de orada rezillik çıkarmak istemedim...’’

İŞTE İDDİALAR

Asena'nın Tatlıses'le barışmasının ardından ayağından vurulması üzerine, gözler Derya Tuna'ya çevrildi. Derya Tuna'nın vurulmasının ardından Asena'nın kendisi hakkında ‘‘Hak etmişti’’ sözlerine, Tuna'nın çok kızdığı biliniyor.

Güzel dansöz, bundan iki ay önce Tatlıses'le olan kontratını iptal ettirdiğini artık hiçbir şekilde ünlü türkücüyle bağının kalmadığını söylüyordu. Ancak İbrahim Tatlıses de Asena'nın şirketten ayrılamayacağını, ayrıldığı takdirde 10 yıllık anlaşma karşılığında 1 milyon dolar tazminat ödeyeceğini açıklıyordu. Karşılıklı restleşmeler sürerken Asena, artık ‘‘İbo Show’’un çekimlerine katılmamaya, istediği işlere gitmeye başladı...

Asena’nın, Tatlıses'in istemediği bütün işleri yapmasının yanı sıra sağda solda konuşması, yaşanan tartışmaları daha da alevlendirmeye başladı. Güzel dansözün, ‘‘İbrahim Bey fazla üzerime gelmesin, elimdeki kaseti basına veririm’’ diyerek aracılarla mesajlar göndermesi, başta ünlü sanatçı olmak üzere herkeste şok etkisi yarattı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!