Bugün hava nasıl olacak? 31 Aralık 2019 hava durumu tahminleri

Güncelleme Tarihi:

Bugün hava nasıl olacak 31 Aralık 2019 hava durumu tahminleri
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2019 08:00

2019'un son günü geldi çattı. 2020 öncesi son günün hava durumu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Özellikle akşam saatleri itibariyle planları olan kişiler, ikamet ettikleri iller için Meteoroloji'nin açıkladığı hava durumu tahminlerini araştırıyor. Peki, bugün hava nasıl olacak?

Haberin Devamı

Yılbaşı öncesi en çok merak edilen konulardan biri de 31 Aralık 2019 hava durumu tahminleri. 2019'un son gününde havaların nasıl seyredeceğini merak eden vatandaşlar, bu kapsamda bilgi almak için internette araştırma yapıyor. İşte, 31 Aralık 2019 hava durumu tahminleri...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları ile Balıkesir, Muğla, Antalya, Isparta, Gaziantep ve Kilis çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun güney ve doğusu ile Kütahya, Afyonkarahisar, Isparta ve Tokat çevrelerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor.

Haberin Devamı

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik olmayacağı mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, doğu kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, sabah saatlerinde Marmara'da yer yer kuvvetli (40-70 km/saat) şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

İL İL HAVA DURUMU

İSTANBUL °C, 8°C
Çok bulutlu, sabah saatlerinde yağmurlu

İZMİR °C, 13°C
Parçalı ve çok bulutlu

ADANA °C, 13°C
Çok bulutlu ve sağanak yağışlı

ANTALYA °C, 17°C
Çok bulutlu ve sağanak yağışlı

ANKARA °C, 6°C
Çok bulutlu, sabah saatleridne hafif yağmurlu

ESKİŞEHİR °C, 3°C
Çok bulutlu, sabah saatleridne hafif yağmurlu

SAMSUN °C, 12°C
Çok bulutlu ve yağmurlu

DİYARBAKIR °C, 11°C
Parçalı ve çok bulutlu

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!