Bu şarkı senin için 'inek'

Güncelleme Tarihi:

Bu şarkı senin için inek
Oluşturulma Tarihi: Eylül 24, 2007 10:08

İki ünlü isim arasında seçim döneminde başlayan gerginliği dün akşam "Yalnızım" şarkısı bitirdi.

Haberin Devamı

 

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses ile Osman Yağmurdereli arasında seçimlerden önce yaşanan gerginlik dün akşam sona erdi. Kendi adını taşıyan programda Yağmurdereli'yi milletvekilliğinden dolayı tebrik etti ve "Yalnızım" şarkısını, "Bu şarkı senin için inek" diyerek okudu. Bu jest üzerine canlı yayına bağlanan Yağmurdereli "Şu anda Ankara Esenboğa Havalimanına yeni indim. Benim hakkımda söylediğin güzel sözleri ve şarkıyı eşim ile ablamdan öğrendim. Öncelikle sana teşekkür ederim. Rabbim senin sağlığına, çocuklarının sağlığına zarar vermesin. Sen benim en yakın dostumsun. Hepte öyle olacaksın. 2 aydır görüşememizin sebebi; senin işlerinin yoğunluğu ile benim milletvekili işlerimin yoğunluğundan oldu. En kıza zamanda iftar yemeğinde buluşmak üzere saygılarımı sunuyorum" dedi.

Haberin Devamı

Samimiyetten
İbrahim Tatlıses "inek" hitabının "arkadaşlık hissine" yönelik olduğunu yani samimiyetten kaynaklandığını açıkladı. Hatırlanacağı gibi seçimlerden önce İbo Şov'a katılan Yağmurdereli, bir türkü sonrasında "Ağlattın bizi inek..." demişti...  

Alzheimer geçiriyor galiba

İbrahim Tatlıses, kendisi ve bazı sanatçılar hakkında açıklamalar yapan Atalay Noyaner'e  yanıt verdi. Sayın Atalay Noyaner biz seninle 25 yıl önce beraber çalıştık. Ekmek paramızı beraber kazandık. Sen çıkıp 25 yıl sonra  bir gazeteye röportaj verip beni ve sanatçı arkadaşlarımı karalıyosun. Demişsin ki röportajında 'ona "Tatlıses" ismini ben koydum'. Bana "Tatlıses" adını 1968 yılında Yılmaz Tatlıses koydu. Biz seninle 1978 yılından itibaren çalışmaya başladık. Ben zaten o 10 yıllık arada İbrahim Tatlıses'dim.Alzheimer geçiriyor galiba. Özellikle sanat güneşimiz rahmetli Zeki Müren ve Seda ayan hakkında söylediklerini sana hiç yakıştıramadım. Bir de kendini Gazinocular Kralı ilan etmişsin. Biz Gazinocular Kralı olarak Fahrettin Aslan'ı biliriz. Gene de seni seviyoruz. Saygılar" şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!