Bu kez kandıramadı

Güncelleme Tarihi:

Bu kez kandıramadı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 1999 00:00

Haberin Devamı

Çapkınlıklarıyla tanınan Mick Jagger'ın Brezilyalı bir güzeli hamile bıraktığı haberi bardağı taşıran son damla oldu. Jagger'ın sekiz yıllık eşi Jerry Hall, boşanma davası açmakta hiç kararsız davranmadı.

Geçen yaz ülkemizi de ziyaret eden Jerry Hall-Mick Jagger çiftinin boşanmaya hazırlandıkları haberi aslında büyük bir şaşkınlık yaratmadı. Jagger'ın uçarı bir çapkın olduğu biliniyordu. Hall, birçok kez eşinin yasak aşk ilişkilerine tanık olmuş ve kocasının ‘‘Bir daha seni aldatmayacağım’’ vaadine inanmıştı.

Bir fotoğraf yetti

Ancak Jagger'in Luciana Morad adında Brezilyalı bir güzel ile ilişkiye girdiği haberi, Hall'ü öfkelendirmişti. Beş aylık hamile olduğunu söyleyen Morad, çıplak karnıyla fotoğrafçılara poz verince, ipler koptu. Kırk iki yaşındaki eski manken, kocasına ondan boşanmak istediğini bildirdi ve avukatına boşanma hazırlıklarını yapması için talimat verdi.

Jerry Hall, kocasının kaçamaklarına hep göz yummuştu. Jagger her serüvenden sonra karısından özür dilemiş ve çiftin beraberliği devam etmişti.

Zararı göze aldı

Ama bu kez dayanamadı. Hall, Londra'da değil de Amerika'da dava açsaydı, kocasından daha fazla tazminat alabilecekti. Davanın çabuk sonuçlanması ve Londra'daki yirmi odalı evin ona kalması için zarara uğramayı göze aldı.

Bu arada Mick Jagger'in eski sevgililerinden Carla Bruni, çapkın şarkıcının yedi bin kadınla beraber olduğundan söz ettiğini belirtti. Hall, kocasının Carla Bruni ile ilişkisini öğrendiği zaman da boşanmaya kalkışmıştı. Bu arada Hall, kocasından boşanmaya hazırlanırken üzülüp inzivaya çekilmedi. Şu sıralarda Guy Dellal adında çok zengin bir emlakçıyla beraber. Hall, eşinin sevgilisinin bebek beklediğini öğrendiği zaman bu genç adam Hall'ü teselli etmişti. Şimdi de aralarından su sızmıyor.

Jerry Hall, kocasının sevgilisi Luciana Morad'ın 5 aylık hamile olduğunu gösteren bu fotoğrafını görünce boşanmaya karar verdi.

İtalyan asıllı eski manken Carla Bruni, Mick Jagger'in sevgililerinden biriydi. Eski sevgili, Jagger'in ona 7 bin kadınla beraber olduğunu açıkladığını ileri sürdü.

Jerry Hall, on dört yaşındaki kızı Elizabeth ve kocası Mick Jagger ile fotoğrafçılara poz verirken bu beraberliğin ayrılıkla noktalanacağını bilmiyordu. Hall'ün büyük kızı da annesinin izinde yürüyerek manken oldu.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!