Bu kez hamsi palamutu ‘yedi’

Güncelleme Tarihi:

Bu kez hamsi palamutu ‘yedi’
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2013 01:06

Sinop Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Yakup Erdem, hamsinin bu sezon bol olmasının nedeninin su sıcaklığının 16 dereceye kadar düşmesinden kaynaklandığını belirtti.

Haberin Devamı

Erdem, “Geçen sezon bu aylarda su sıcaklığı 22 derece civarında olduğu için hamsi az, palamut fazlaydı” dedi. Samsun Balık Hali Komisyoncuları Derneği Başkanı Davut Kıyak da “Bu defa ‘Küçük balık büyük balığı yedi’ diyebiliriz” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!