Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2000 00:00

Haberin Devamı

Kaçırmayın

İstanbul Devlet Opera ve Balesi'nin Aida temsili. 1869 yılında Süveyş Kanalı'nın açılışı nedeniyle Mısır Hidivi İsmail Paşa'nın Verdi'ye ısmarladığı opera. İlk sahnelenişi Kahire'de gerçekleşen bu opera 130 yıldır dünya operalarında defalarca sahnelendi. Mısır firavunlarının gizemli dünyasında Habeş Prensesi Aida'nın dramını ve umutsuz aşk öyküsünü anlatan eseri Yekta Kara sahneye koydu. Dekor ve kostümler ise Osman Şengezer'den. 300'ü aşkın sanatçının görev aldığı Aida'nın başlıca rollerinde Sema Tüzün, Erol Uras, Mete Uğur, Jaklin Çarkcı, Ayhan Baran, Kenan Dağaşan ve Necat Pınazoğlu var. 21 Mart Salı akşamı saat 20.00'de.

Gidin

Bugge Wesseltoft. Multi keyboardcu. Caz rock ve tekno arasında kurduğu ilişki ve Caz'ın Yeni Konseptleri albümü, bugün müzikte yeni kanallar açmak isteyen herkes tarafından kabul görmüş eğilimler. İstanbullular için Norveç'in Grammy ödüllü bu parlak genciyle buluşma fırsatı. 24 - 25 mart tarihlerinde Babylon'da.

Dikkat

www.cekirdeksanat.com... Yeni çıkan yayınlar, kitap, cd, söyleşi, panel, gezi, sinema, tiyatro, konser, toplantı, sergi; bu alandaki her türlü güncel haberi, tanıtımı ve eleştirileri bulabileceğiniz bir adres. Ayrıca müzeler bölümünde 42 ülkeden toplam 320 müzeye ulaşım. Ayrıca fotoğrafçılık ve sanat malzemeleriyle ilgili bilgiler ve tabii sohbet odası. İnternet kullanıcıları kaçırmayın!

İzleyin

Spirit of the Dance New Millenium. 3 yıldan fazla süredir, dünyanın çeşitli kentlerinde sahneleniyor. İrlanda dansını tutku dolu bir aşk hikayesiyle birleştiren, tap dance, caz, flamenko ve klasik bale sergilenen büyük bir prodüksiyon. 31 Mart-9 Nisan arasında Mydonose Showland'de. Hafta içi 20.30, hafta sonu 15.30 ve 20.30 arasında sergilenecek gösterinin fiyatları ise 3.5 milyonla 25 milyon arasında değişiyor.

Katılın

İstanbul'un tipik semtlerinden Cihangir-Firuzağa'da bir cafe. Küçük sevimli, özenli. Pazarları brunchı çok zengin. Şimdi yeni bir uygulama başlatıyor. Her pazartesi saat 16.00'da Fuat Erman'ın hazırlayıp yöneteceği beden temalı sohbetler. İnce olmanın, güzel olmanın, hatta gençliğin mitleştiği günümüzde, felsefe, tıp, psikanaliz ve sanat bedene nasıl bakıyor? Tarih boyunca nasıl bakmıştı? İlgilenenler için katılım ücretsiz. (0212 292 40 30)

Dinleyin

Kuzeyden Güneye Yansımalar yani Banvit'in Yaz Konserleri CD'si. Okay Temiz ve İzmir Devlet Senfoni Orkestrası'nın birlikte verdikleri konserler. Üstelik 2 bin CD, Umut Çocukları Derneği yararına satılıyor. Sağlanan gelirle Umut Çamaşırhanesi'nin giderleri karşılanacak. Size hem sıkı müzik dinlemek hem de yararlı bir şey yapmak için bir fırsat.

Deneyin

Erkekler için. Daha az dokunuşla en az tahriş ve en pürüzsüz tıraşı sağlayan ve kolay temizlenebilen ilk üç bıçaklı traş sistemi. Gilette Mach 3. E vitamini içeren özel kayganlaştırıcı bandı da var. Türkiye'de piyasaya çıkışının birinci yılını kutlarken, tüketiciye yüzde 20 indirimle ulaşıyor

Alın

Neşeli kahvaltı seti. Su yeşili, mavi ve somon renklere ve yuvarlak hatlara sahip bir set. Hızı ve pratikliği sevenler için üretilen elektronik zaman ayarlı ekmek kızartma makinesi, su ısıtıcısı, narenciye sıkacağı ve blender. Hepsi AEG'den. Kahvaltı masalarınızı zenginleştirmek için.

Giyin

DKNY Jeans, 2000 ilkbaharını sıcak ve renkli kesimlerden oluşan koleksiyonu ile karşılıyor. Kadın koleksiyonu, çiçeklerden esinlenmiş. Doğanın en canlı renkleri kullanılmış. Sportif kesimli ve kadınsı. Erkek koleksiyonu da canlı renklerden oluşuyor. Zeytin, haki ve espresso renklerinin hakim olduğu outdoor giysileri kendi iddialarına göre marjinal erkeklere uygun. Ne demekse!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!