Bu filmi unutamayacaksınız

Güncelleme Tarihi:

Bu filmi unutamayacaksınız
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 02, 2008 11:12

Sekiz yıl önce çektiği Hücre (The Cell) adlı filmle büyük ilgi çeken yönetmen Tarsem Singh'in imzasını taşıyan Düşüş (The Fall) 5 Nisan'da başlayacak olan 27. Uluslararası İstanbul Film Festivali'nin ilgi çekici yapımlarından.Bu fantastik destanın çekildiği 21 ülke arasında Türkiye de var.

Haberin Devamı

FÄ°LMÄ°N FRAGMANI

Filmin senaryosunu Valeri Petrov'un 1981'de yazdığı senaryodan yola çıkarak Singh ile birlikte  Dan Gilroy ve Nico Soultanakis oluÅŸturmuÅŸ.Â

Video klip ve reklamların usta yönetmeni Singh’in odağında bu kez, sakat bir adam ile küçük bir kızın bir hastanede yaşadıkları olağandışı aşk hikâyesi var. Adam ve kız kendi aralarında, intikam peşindeki beş kahraman hakkında bir masal uydururlar: Maskeli bir kabadayı, Afrikalı kaçak bir köle, Hintli bir mistik, İtalyan bir anarşist ve bir doğabilimci, ıssız bir adaya sürgün edilmişlerdir.

Düşüş'ün çekimleri Türkiye'nin yanısıra Güney Afrika, Hindistan, Arjantin, Bali, Kamboçya,Çin, Mısır, Fiji, Namibya, Çek Cumhuriyeti, İtalya, İspanya, Brezilya va Şili'de çekildi.

Konusunun yanısıra görselliğiyle seyirciyi etkileyen Düşüş, 27. Uluslararası İstanbul Film Festivali'nin Mayınlı Bölge bölümünde gösterilecek.

Haberin Devamı

Film, 7 Nisan saat 19.00'de BeyoÄŸlu Emek, 16 nisan ÇarÅŸamba saat 11.00'de BeyoÄŸlu Atlas ve 19 Nisan saat 16.00'da Kadıköy Reks sinemasında.Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!