Güncelleme Tarihi:
Mengen Aşçılık ve Turizm Derneği ile Reşat Paşa Konağı Restaurant'ın ortaklaşa düzenlediği ‘‘1'inci Sebze ve Meyve Dekorasyon Kursu’’nu bitiren 28 aşçı, törenle diplomalarını aldı. El becerilerini sergileyen aşçıların meyve ve sebzelerle yaptıkları ilginç figürler, hayrınlıkla izlendi. Özellikle karpuzları birer sanat eserine dönüştüren aşçılar, davetlilerce dakikalarca alkışlandı. Aşçılık mesleğine gönül vermiş dekoratör ve heykeltıraş Haşim Demirtaş ile şef aşçı Mehmet Bozkurt'un yönetiminde kurs gören 28 aşçı, 10 gün süreyle aldıkları eğitimden çok memnun. Reşat Paşa Konağı Restarunt İşletme Müdürü Kaan Varol, bu yıl birincisi düzenlenen kursa, büyük otellerin mutfaklarında görevli aşçıların da katıldığını belirtti.