Bu acının tarifi yok! 8 aylık hamile olan Sevde, enkaz altında hayatını kaybetti

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2023 15:50

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler çok sayıda vatandaşımızı hayattan kopardı. Türkiye'yi sarsan deprem faciasında gelen kayıp haberleri yürekleri dağlıyor. O acı haberlerden biri de Hatay’dan geldi... 8 aylık hamile Sevde Demir, deprem felaketinde eşiyle birlikte enkaz altında kalarak hayatını kaybetti. Demir, bugün memleketi Karabük’te toprağa verildi. Sevde Demir’in polis eşi Abdullah’ın da cansız bedenini enkaz altından çıkarmak için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

Haberin Devamı

Hatay’da yıkılan binanın enkazında yaşamını yitiren 8 aylık hamile öğretmen Sevde Demir (31), memleketi Karabük’ün Safranbolu ilçesinde toprağa verildi. Demir'in eşi polis memuru Abdullah Demir'i kurtarmak için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Bu acının tarifi yok 8 aylık hamile olan Sevde, enkaz altında hayatını kaybetti

Hatay'ın Hassa ilçesinde çöken apartmanın enkazında kalan Sevde Demir’in cansız bedeni çıkartıldı. 8 aylık hamile olan Demir’in cenazesi memleketi Karabük’ün Safranbolu ilçesine getirildi. Safranbolu Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazına Demir’in ailesi ve yakınlarının yanı sıra Karabük Valisi Fuat Gürel, İl Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Garip Gümüş ve vatandaşlar katıldı. İlçe Müftüsü İsmail Temur tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Sevde Demir’in cenazesi, aile mezarlığında toprağa verildi.

Haberin Devamı

Bu acının tarifi yok 8 aylık hamile olan Sevde, enkaz altında hayatını kaybetti

Sevde Demir’in polis eşi Abdullah Demir'i enkaz altından çıkarmak için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

Bu acının tarifi yok 8 aylık hamile olan Sevde, enkaz altında hayatını kaybetti

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!