Btw ne demek? Btw kısaltması açılımı nedir?

Güncelleme Tarihi:

Btw ne demek Btw kısaltması açılımı nedir
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2020 16:40

İngilizce kısaltma bir tabir olarak öne çıkan BTW, anlamı itibariyle pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Özellikle İngilizce ile ilgilenen kişiler bu konuda internet üzerinden araştırma yapmaktadır. Peki, BTW ne demek? BTW kısaltması açılımı nedir? Merak edilen tüm detayları sizler için hazırladık.

Haberin Devamı

İngilizcede belli başlı bazı kısaltmalar bulunuyor. Bu kısaltmalar daha çok gündelik yaşam içerisinde kullanılan anlamlar üzerinden ele alınır. Bu anlamlardan biri de BTW olarak öne çıkmaktadır. Siz de bu kısaltmanın anlamını öğrenebilir ve farklı yerlerde kullanabilirsiniz.

BTW Ne Demek?

Gündelik yaşam içerisindeki bazı kelimeler kısaltma üzerinden değerlendiriliyor. İngilizce olarak bu kısaltmalardan BTW öne çıkmaktadır. ‘By the way’ kelimesinin anlamı olarak BTW ‘bu arada’ şeklinde kullanılmaktadır. Aynı zamanda BTB ‘between’ anlamı üzerinden ‘arasında’ şeklinde değerlendirilmektedir. Ancak burada between iki kişi arasında yaşanan durum olarak öne çıkıyor.

BTW Kısaltması Açılımı Nedir?

BTW kısaltma açılımı olarak iki farklı anlam eşliğinde değerlendirilmektedir. Her ikisi de İngilizce kelime olarak gündelik yaşamda daha kolay kullanım amaçlı öne çıkar.

- BTW, (bu arada),

- BTW, (arasında),

Haberin Devamı

Her iki kelime üzerinden de bu şekilde kullanmak mümkün. İngilizce uzun anlamları ise by the way ile beraber between olarak geçmektedir. Daha çok yazılı kaynak metinlerde İngilizce üzerinden sıklıkla karşılaşılan bir kısaltma olarak öne çıkmaktadır. Cümlenin anlamına bağlı olarak btv kısaltmasının ne anlama geldiğini bu 2 tabii üzerinden tanımlayabilir ve okuyabilirsiniz.

BAKMADAN GEÇME!