Brad'in arkasından flört

Güncelleme Tarihi:

Bradin arkasından flört
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2007 10:35

Bir süredir aralarının iyi olmadığına dair dedikodular dolaşan Brangelina çiftinin ilk açığını Angelina verdi. Angelina bakın kiminle yakalandı.

Haberin Devamı

Özenilesi bir hayatları vardı. Birbirlerine olan tutkulu bağlılıklarını gitttiçe artan nüfuslarıyla perçinlemişler, çocuklarından ve yardım kuruluşu ziyaretlerinden arta kalan zamanlarında film çekerek, mutlu hayatlarına devam ediyorlardı. Böylesi bir aile tablosuna alışkın olmayan Hollywood dünyası, önce aralarının iyi olmadıına dair haberle çalkalandı. Nedeni ise Brad Pitt'in Angelina'ya kendi çocuğuna diğerlerinden daha fazla ilgi göstermesiydi. Bunun sadece bir dedikodu olmadığı kısa bir süre sonra anlaşıldı. Özenilesi aileyi, artık sadece özel davetlerde görünüyordu.

Geçen haftaki bir fotoğraf karesi ise bütün bu dedikoduları doğrular gibiydi. Us Magazine'in haberine göre, Brad Pitt'in Los Angeles'ta olduğu bir gün, Angelina yalnız başına New York'taki bir partiye katılmıştı ve Kylie Minogue'un eski aşkı Oliver Martinez ile gayet flörtöz bir şekilde sohbet ediyordu.

Haberin Devamı

Şimdi herkes, bu yeni aşk üçgeninin nasıl sonlanacağını merak ediyor. Ancak konuyla ilgili olarak Angelina Jolie ve Oliver Martinez cephesinden henüz bir açıklama yok.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!