Brad Pitt'e 'eÅŸ' bulundu

Güncelleme Tarihi:

Brad Pitte eÅŸ bulundu
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 23, 2003 15:07

Ünlü aktör Brad Pitt'in aylar süren ''eş arayışı'' sona erdi. ''Mr. and Mrs. Smith'' filminde eşini oynayacak Nicole Kidman'ın vazgeçmesi üzerine ortada kalan Pitt'in imdadına ünlü aktris Angelina Jolie yetişti.İnternetteki ''peoplenews'' ve ''eonline'' sitelerinin haberine göre, Kidman ile Pitt'i biraraya getirerek ''efsane çift''projesi yaratmaya heveslenen yapımcılar, Kidman'ın son anda yoğun programını öne sürerek vazgeçmesi üzerine kara kara düşünmeye başladı. Ama imdada Jolie yetişti.

Haberin Devamı

Projeden Brad Pitt'in de çekilmesinin gündeme gelmesi üzerine arayışlarına hız veren yapımcılar, sonunda Catherine Zeta-Jones ile ''Lara Croft'' filminin Oscarlı güzel yıldızı Jolie'yi rol için uygun buldu. Jolie ile Pitt'in baÄŸlı olduÄŸu ajansların iki yıldızın film çalışmalarını içeren takvimin uygun olduÄŸunu belirtmesi üzerine Angelina Jolie'nin filmde rol almasında karar kılındı.   Â
 
Brad Pitt, Truva Savaşı'nı konu alan ''Troy'' adlı filmin çekimlerinin ardından film çalışması bulunmadığı için ''Mr. and Mrs. Smith'' isimli yapıma zaman ayırabilecek. Ünlü aktör, daha sonra da ''Ocean's 12'' filminin çekimlerine başlayacak.

Oliver Stone'un yönettiği ''Alexander'' adlı filmde Leonardo DiCaprio ile başrolü paylaşan güzel yıldız Jolie ise, bu yapımın Aralık'ta sona eren çekimlerinin ardından Pitt ile rol alacağı filme başlayabilecek.

Daha önce Nicole Kidman ile eÅŸinin birlikte rol almasına karşı çıkan ''kıskanç eÅŸ'' Jennifer Aniston ise yine görev başında. Güzel oyuncunun filmden ayrılmasından duyduÄŸu mutluluk yarım kalan Aniston, Jolie'nin filme katılmasına da soÄŸuk bakıyor.Â

Haberin Devamı

Yüksek bir bütçeyle çevrilmesi planlanan yapım, sıkıcı bir yaşam sürerken aniden birbirlerini öldürmek için kiralanan suikastçiler olduklarını fark eden Bay ve Bayan Smith'in hikayesini anlatıyor. Simon Kinberg'in senaryosunu kaleme aldığı ''Mr. and Mrs. Smith'' filminin yönetmenliğini Doug Liman üstlenecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!