'Böyle toplantılar yanlış algıya yol açabilir'

Güncelleme Tarihi:

Böyle toplantılar yanlış algıya yol açabilir
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2016 23:28

CUMHURBAŞKANI Tayyip Erdoğan önceki gün bakan yardımcılarıyla yaptığı toplantıda, terörle mücadele operasyonlarının ardından terör mağdurlarının sorunlarının çözülmesi için adım atılması gerektiğini söyledi.

Haberin Devamı

Erdoğan, önceki gün, bir ay önceden randevu isteyen bakan yardımcılarıyla bir araya geldi. Büyük bölümü eski milletvekili olan bakan yardımcılarıyla görüşme 4 saat sürdü. Alfabetik sırayla söz veren ve bakanlıktaki çalışma sistemleriyle ilgili bilgi alan Erdoğan, yapılması gerekenler konusunda da önerilerde bulundu. Genel siyasi konulara girmeyen Erdoğan’ın konu terörle mücadeleye geldiğinde şu değerlendirmelerde bulunduğu öğrenildi:


TAMİRATLA UĞRAŞMAYIN

“Bölgeye gidin, terörden zarar gören vatandaşlarla iç içe olun. Onların taleplerini dinleyin, yalnız bırakmayın. Güneydoğu’daki kentsel dönüşüme süratle başlanılmalı. Tamirat ve restorasyonla uğraşmayın, bu hem zaman hem para kaybettirir. Kısa zamanda topyekün bir kentsel dönüşüm yapılmalı.”

Görüşmenin uzaması ve sürenin dolması nedeniyle tüm bakan yardımcıları konuşamadı. Bunun üzerine bir bakan yardımcısı, “Tekrar gelelim” dedi. Erdoğan ise gülerek, “Yok ya, buna gerek yok. Gerektiğinde görüşülür ama böyle toplu toplantılar yanlış algıya yol açabiliyor” dedi. Bakan yardımcıları, imza yetkilerinin olmamasının yarattığı sorunları gündeme getirdi ve “Hiyerarşik yapıda bakan yardımcıları bulunmuyor” dedi.

BAKMADAN GEÇME!