Böyle aileye böyle evlat

Güncelleme Tarihi:

Böyle aileye böyle evlat
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2007 00:00

Çılgın gece hayatı ve uyuşturucu bağımlılığı yüzünden magazin gündeminden hiç düşmeyen Lindsay Lohan’ın eski koruması Tony Almeida, In Touch dergisine verdiği röportajda seksi yıldızın kötü alışkanlıklarından ailesini sorumlu tuttu.

Haberin Devamı

LOHAN'IN ÇILGIN YAŞAMINDAN KARELER

Lindsay Lohan’ın eski koruması Tony Almeida, In Touch dergisine verdiği röportajda genç kızın çılgın yaşam tarzıyla ilgili suçluluk duyduğunu itiraf etti. Ancak asıl suçlunun Lohan’ın ailesi olduğunu iddia eden Almeida, "Ailesi Lindsay’i yetiştirirken çok başıboş bıraktı. Yıldız oyuncuydu ve bu yüzden kızları ne isterlerse yaptılar. Şimdi de onun yaptıklarını yine ona ödettiriyorlar." dedi.

Seksi yıldızın uyuşturucu ve alkol bağımlılığı konusunda da ailesini sorumlu tutan Almeida sözlerine şöyle devam etti: "Babasının uyuşturucusuna ve annesinin alkolüne karşı kendi özgürlüğü için ailesiyle anlaştı. Lindsay 16. yaşgünü partisine babasını da çağırmıştı. Babası parti çıkışında kızını içinde bulunduğu arabadan indirip ona ’sürtük’ diye bağırdı. Bu bir kızın, babasından duyabileceği en kötü söz! O geceden sonra kızlarıyla ilgilenmeyi tamamen kestiler ama onun parasıyla günlerini gün ettler. 14-15 yaşındaki kızlarını Aaron Carter ile yatmaya teşvik eden, 18’inde burnunda kokainle bir barda yakalanan kızlarına evebeynlik yapamayan bir aileden başka ne beklenebilir ki?.."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!