Bölgeden

Güncelleme Tarihi:

Bölgeden
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2000 00:00

Haberin Devamı

KALKAN

ADD'de görev bölümü

KALKAN Atatürkçü Düşünce Derneği ikinci kurul sonrası görev bölümü yaptı. Kurucu başkan Suzan Ayşe Öncel yeniden başkanlığa getirilirken, başkan yardımcılığına Dr. Niyazi Öncüler, saymanlığa Tarık Bak, yazmanlığa Yasemin Sertel, üyeliklere ise Fatma Koyuncuoğlu, Saime Baysal ve Özen Yılmaz seçildi. Başkan Öncel, kendilerini bu göreve tekrar seçen üyelere teşekkür ederken, çalışmalarının temposunu artıracaklarını belirtti.

KALE

Doğa sergisi

KALE Yunus Emre İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı ve Sosyal Bilgiler öğretmeni Mehmet Özyeşil ‘‘Doğa Sevgisi’’ konulu resim sergisini açtı. Mehmet Özyeşil, suluboya ve yağlı boya tabloların yer aldığı 40 eserlik serginin 10 yıllık bir çalışma sonucu ortaya çıktığını söyledi.

Serginin açılış kurdelesini Kaymakam Veysel Yurdakul, Belediye Başkanı Adnan Genç ile kardeş şehir Elzach Belediye Başkanı Michael Heitz birlikte kesti. Vatandaşların büyük ilgisini çeken sergi 15 Ocak tarihine kadar açık kalacak.

BURDUR

Ekmek küçüldü

Burdur'un Kemer İlçesi'nde çay ve berber ücretlerinin zamlanmasının ardından ekmeğin de gramajı düşürüldü. İlçede daha önce 280 gram ekmek 100 bin liradan satışa sunulurken, 250 grama düşürülen ekmek aynı fiyattan satılmaya başladı. Fırıncılar ekmekteki yeni ayarlamanın girdi fiyatlarının yükselmesinden kaynaklandığını söylediler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!