Bodrum'da alacak verecek kavgası: 1 ölü

Güncelleme Tarihi:

Bodrumda alacak verecek kavgası: 1 ölü
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2010 11:12

MUĞLA’nın Bodrum İlçesi’ne bağlı Gündoğan Beldesi’nde, inşaat işçileri arasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada 1 kişi bıçaklanarak öldürüldü, 2 kişi yaralandı.

Haberin Devamı

Gündoğan’daki bir kahvede, dün saat 22.30 sıralarında, fayans ustası 41 yaşındaki Mustafa Arslan ile işçi 27 yaşındaki Ramazan Bozdoğan arasında alacak verecek meselesi yüzünden tartışma çıktı. İddiaya göre, Bozdoğan 500 TL alacağını isteyince Arslan, “İşleri yarım bıraktın gel tamamla paranı al” yanıtını verdi. Bunun üzerine ikili arasındaki sözlü tartışma önce küfürleşmeye ardından kavgaya dönüştü.

Birbirlerine masa ve sandalye fırlatan ikilinin kavgasına arkadaşları da karışınca bıçaklar çekildi. 8- 10 kişinin karıştığı kavgada, bıçakla karnından, göğsünden ve kalçasından yaralanan Mustafa Arslan ambulans ile kaldırıldığı hastanede müdahalelere rağmen kurtarılamayıp hayatını kaybetti. Arslan’ın cenazesi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Kavgada yaralanan 42 yaşındaki Aladdin Işıldak ve oğlu 17 yaşındaki Gökhan Işıldak tedaviye alındı, hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Jandarma geniş çaplı soruşturma başlatırken kavgaya karıştığı belirlenen 31 yaşındaki Hasan Karaş ve 19 yaşındaki Mustafa Gedik ile Ramazan Bozdoğan gözaltına alındı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!