Bodrum’da kış ortasında bahar manzaraları

Güncelleme Tarihi:

Bodrum’da kış ortasında bahar manzaraları
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2008 10:23

KURBAN bayramı tatili için Bodrum’un Yalı beldesinde 5 yıldızlı turistik tesiste bu yıl üçüncü kez düzenlenen ‘Cennette bir gün geçirin şöleni’nde, 100’e yakın yerli ve yabancı turist saatlerce denize girdi. Yurdun büyük bir bölümünde kar ve soğuk hava etkisini gösterirken, yerli ve yabancı turistlerin plajda bikinileri ile ortaya koyduğu manzaralar yaz aylarını aratmadı.

Haberin Devamı

Bodrum’da Kurban Bayramı'nın üçüncü günü giderek artan hava sıcaklığı yerli ve yabancı turistlere inanılmaz bir gün yaşattı. Yalı beldesinde üç yıl önce hizmete giren 5 yıldızlı Kempinski Barbaros Bay Hotel’in Alman genel müdürü Axel Ludwig tarafından geçen yıl geleneksel hale getirilen ve yılda iki kez düzenlenen ‘Cennette bir gün geçirin şöleni’ne otelde konaklayan turistler katıldı. Bornozları, mayo ve bikinileri ile otelin plajına inen turistler, otel genel müdürü Ludwig ve diğer müdürlerle sahilde güneşlenip, denize girdi, yayınlanan müziklerle dans edip eğlendi. 20 derece hava ve 19 derece deniz suyu sıcaklığında bayram tatili için gelenlerin oluşturduğu manzara yaz günlerini aratmadı.


Almanya’dan tatile gelen 39 yaşındaki Lisa Manser, “Moskova’dan bir hafta sonra, tatil için bu kez Bodrum’a geldim. Kış ortasında gerçek bir cenneti yaşadım. Tatil süresini uzatıp yılbaşını da burada geçireceğim” dedi.

Haberin Devamı

1 OCAK'TA DA ŞÖLEN VAR

Otel Genel Müdürü Ludwig, üçüncü kez düzenlenen şölenin dördüncüsünün de 1 Ocak'ta yapılacağını belirterek şunları söyledi:
“Havanın güzelliğine ve sıcaklığına, tabiatın ve doğanın muhteşem görüntüsü de eklenince işte bu manzaralar ortaya çıktı. Bodrum’a daha çok turist çekebilmek için bu cennetin nimetlerinden mutlaka yararlanılmalı. Kış ortasında bu manzaraların yaşandığı kaç turizm bölgesi bulabilirsiniz. Bu etkinlikle kış ortasında, Gökova cennetinde yerli ve yabancı konuklarımızın yazdan kalma günlerin hasretini gidermelerini sağlıyoruz. Yeni yılın ilk günü de tatilcilerle denize girerek bu geleneği sürdüreceğiz.”


Saatlerce denize giren, yüzen, güneşlenen ve eğlenen turistler daha sonra Paradise plajda düzenlenen kokteyle de mayo ve bikinileriyle katıldılar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!