Birbirine sarılı ölü bulunan baba ve kızı toprağa verildi

Güncelleme Tarihi:

Birbirine sarılı ölü bulunan baba ve kızı toprağa verildi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2010 16:11

Tuzla’da denizde birbirlerine sarılı ve elleri iple bağlanmış halde denizde cesetleri bulunan Ferit Kızılkan ile 5 yaşındaki kızı Rojin Kızılkan toprağa verildi.

Haberin Devamı

CENAZE TÖRENİNDEN FOTOĞRAFLAR

Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından yakınları tarafından buradan alınan Şerif Kızılkan (30) ile kızı Rojin Kızılkan'ın (5) cenazeleri, Tuzla Aydınlı'daki Hakev Vakfı Tuzla Cem Kültür Evi'ne getirildi. Cenazelerin getirildiği sırada Ferit Kızılkan'ın eşi Pınar Akar ile Akar'ın babası Süleyman Akar fenalık geçirdi. Baba ile kızı Pınar Akar, olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından sakinleştirildi.

Küçük Rojin'in dedesi Süleyman Akar, Şerif Kızılkan'ın eşini ve Rojin'i öldürmekle tehditlerde bulunduğunu, kendilerininde suç duyurusunda bulunduklarını söyledi. Süleyman Akar daha sonra fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Anne Pınar Akar da yakınları tarafından güçlükle teselli edilirken genç kadın ölen kızının ardından ağıtlar yaktı. Cenazeye, tersane işçisi Ferit Kızılkan ve ayrı yaşadığı eşi Pınar Akar'ın ailesi ve yakınları katıldı.

Haberin Devamı

Pınar Akar'ın yakınlarından Ayfer Danışman da, “Gündüz velayeti annesinde olan kızı Rojin'i alıp gitmiş. Bir kez telefonla eşini aramış. 'Biz çay içiyoruz, çekirdek yiyoruz' demiş. Daha sonra Pınar Akar onları aramış ve nerede olduklarını sormuş, Ferit Kızılkan eşine, 'Ben mi ailen mi?' diye sormuş. Pınar Akar da, 'Biz bu olayı kapattık. Boşanma davamız zaten sürüyor. Sen dışarıdan iyi bir aile babası olabilirsin, ama bitti' diyor. Şerif de bunun üzerene 'olacaklara katlanırsın' diyor. Rojin'i geri getirmemesi üzerine telefonla aradıklarında da, telefonunun kapalı olduğu anlaşılıyor."

Baba ve kızı için daha sonra cenaze namazı kılındı. Kılınan cenaze namazının ardından cenazeler gözyaşları içinde Aydınlı mezarlığında defnedildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!