Birahanede pompalı dehşeti: 1 ölü, 1 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Birahanede pompalı dehşeti: 1 ölü, 1 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2008 11:24

MANİSA'nın Alaşehir İlçesi'nde, yer olmadığı gerekçesiyle alınmadığı birahaneyi pompalı tüfekle basan 23 yaşındaki S.K.'nın açtığı ateş sonucu bir müşteri öldü, garsonlardan biri de yaralandı.

Birahaneye, dün saat 20.30 sıralarında giden S.K., Sevilla- Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi maçı nedeniyle dolu olan biraneye, yer olmadığı gerekçesiyle alınmadı. Buna öfkelenen S.K., iddiaya göre 2 saat sonra elinde pompalı tüfekle tekrar birahaneye gelerek içeriye rastgele 6 el ateş etti. Açılan ateş sonucu birahanede maç izleyen Alaşehir Tapu Sicil Müdürlüğü'nde 10 yıldır hizmetli olarak çalışan 2 çocuk babası Ergün Seymen, (43) başından vurularak olay yerinde yaşamını yitirdi, garson Süleyman Korhan (34) da başından yaralandı.

Garson Süleyman Korhan, bir otomobille Alaşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Korhan'ın durumunun iyi olduğu hayati tehlikeyi atlattığı bildirildi. Olay anında barda bira doldurduğunu belirten Korhan, “Sırtım dönüktü. Bir anda silah sesleri gelmeye başladı. başımdan vuruldum. Sonra bayılmışım. Gözlerimi açtığımda hastanedeydim” dedi.

Görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda çevrede çalışma başlatan polis ekipleri S.K.'yi bir kahvehanede yakalayarak gözaltına alındı. S.K.'nın olayda kullandığı suç aleti pompalı tüfek ise henüz bulunamadı. Polis, S.K.'nın işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edileceğini açıkladı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!