Bir telekulak skandalı daha

Güncelleme Tarihi:

Bir telekulak skandalı daha
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2012 12:43

İngiltere’de News International'da patlayan skandalın ardından, Mirror gazete grubu da telekulak skandalına karıştı.

Haberin Devamı

Sky News'un bildirdiğine göre, dünyaca ünlü İsveçli futbol antrenörü Sven Goran Eriksson ve David Beckham’ın çocuklarının eski dadısı Abbie Gibson, İngiliz Mirror gazete grubuna dava açacaklarını açıkladı.

Portekiz, İtalya ve İsveç'de teknik direktörlük yapan, İngiltere Milli Futbol Takımı'nın da bir dönem başında bulunan Eriksson’ın telekulak iddiaları, Piers Morgan'ın Daily Mirror'da yazı işleri müdürü olduğu döneme denk geliyor. Şu sıralar CNN'de bir talk show programı sunmakta olan Morgan, Eriksson’ın iddialarını yalanlamıştı.

Medya grubunun avukatı Mark Lewis, dizi oyuncusu Shobna Gulati ve eski futbolcu Gary Flitcroft'ın da grupta bulunan gazetelere karşı suçlamalarda bulunduğunu açıkladı.

Mirror grubunda Daily Mirror, Sunday Mirror ve People gazeteleri yer alıyor.

Haberin Devamı

İngiltere'de Rupert Murdoch’ın sahibi olduğu News International'da patlayan skandaldan bu yana ilk kez, başka bir medya grubu telekulak şüphesiyle hukuki yaptırımla karşı karşıya gelmiş oldu.

News International skandalı nedeniyle, Murdoch'ın elindeki grubun 2.7 milyon satan bulvar gazetesi News of the World Temmuz 2011'de kapatılmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!