Bir elmanın iki yarısıyız

Güncelleme Tarihi:

Bir elmanın iki yarısıyız
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2000 00:00

Haberin Devamı

Podyumların seksi mankeni Ebru Şallı ile 6 aydır büyük aşk yaşadığı Yeni Karamürsel Mağazaları'nın veliahtı Harun Tan, çok özel duygu dünyalarının kapılarını ilk kez magazin dünyasının lideri aylık sosyete magazin dergisi KLİPS'e açtı.

EBRU Şallı ve Harun Tan, ünlü mankenin Maslak'taki evinde bir araya gelerek, haberleri, röportajları ve fotoğraflarıyla gündemi belirleyen KLİPS'e samimi itiraflarda bulundu.

Ebru Şallı, çoğu insanın bir ömürde ancak yaşayabileceği şeyleri birlikte oldukları aylarda paylaşabildiklerini belirtip, ‘‘Kendime en yakın bulduğum insan Harun'dur’’ derken, Harun Tan da ‘‘Ben güne Ebru'yu nasıl mutlu ederim diye başlıyorum. Ebru pembe rengi sevdiği için ona sürekli pembe güller alıyorum’’ açıklamasını yaptı. Şallı da, ‘‘İkinci kez evlenmeyi düşünüyorum. Ayrıca gelinliğin uğuruna da inanıyorum. Mutlaka gelinlik giyeceğim’’ dedi. Tan, evlenmek için aceleleri olmadığını belirtirken, ‘‘Ebru benim ailemi tanıyor, ben onun ailesini. Biz kaçak değiliz ve gizlimiz yok. Basında çıktığı gibi ne gizlice nişanlandık, ne de gizlice evlenmeyi düşünüyoruz. Evleneceğimiz zaman göğsümüzü gere gere evleniriz’’ dedi.

Harun Tan, Ebru Şallı'nın yemeklerini de övdü. Tan, ‘‘Ebru'nun yaptığı yemekleri yemekten büyük keyif alıyorum. Çok güzel yemekler yapıyor’’ dedi. Şallı ise ‘‘Harun'u yemeklerimle kandırdım’’ itirafını yaparken, ‘‘Biz Harun'la bir elmanın iki yarısı gibiyiz. Birbirimizi tamamlıyoruz. Benim Harun için yapamayacağım hiçbir şey yok’’ diye duygularını açıkladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!