Kadir Gecesi mesajları vatandaşların gündeminde - Kadir Gecesi suresi

Güncelleme Tarihi:

Kadir Gecesi mesajları vatandaşların gündeminde - Kadir Gecesi suresi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2019 07:59

Müslümanlar için hayırlı olan Kadir Gecesi, tüm yurttaki camilerle ibadetlerle ihya edilecek. Bu fazileti ve hayrı bol olan gecede, Kadir Gecesi mesajları da vatandaşların gündeminde yer almaya başladı. Uzaktaki sevdiklerine dua ve güzel dileklerle bulunmak isteyenler Kadir Gecesi mesajlarını internet üzerinden araştırıyor. İşte, ziler için hazırladığımız anlamlı ve güzel Kadir Gecesi mesajları...

Haberin Devamı

İslam dininde Kur'an-ı Kerim'in indirilmeye başlandığı Kadir Gecesi mesajları günün en çok araştırılan konusu oldu. Vatandaşlar, bu gecede yapılan dua ve yakarışların, İslam âleminin birlik ve beraberliğine, insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını farklı cümlelerle dile getiriyor. İşte, uzunlu-kısalı Kadir Gecesi mesajları

Yüce kitabımız Kuran-ı Kerim'de 'Bin aydan hayırlı' olarak nitelendirilen Kadir Gecesi, mesajlar ve sözlerle sabah saatlerinde ihya ediliyor. Kalplerin kötülüklerden arınması, manevi huzurun artması için bir fırsat niteliği taşıyan Kadir Gecesi, bu gece idrak edilecek. 

İslam dininde bin aydan daha hayırlı kabul edilen Kadir Gecesi, Ramazan'ın 27'nci gecesi olan bugün idrak ediliyor. Vatandaşlar, Kur'an-ı Kerim'de adı geçen tek gece olarak yer alan Kadir Gecesi mesajları hem telefon hem de sosyal medya hesapları üzerinden dile getiriyor. İşte, bu kutlu gecenin anlam ve önemini en güzel şekilde ifade etmek isteyenler için Kadir Gecesi mesajları...

Haberin Devamı

2019 KADİR GECESİ MESAJLARI

Mübarek Kadir Gecesi’ni içtenlikle tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum

Allah tuttuğumuz oruçları ve ibadetlerimizi kabul etsin. Manen büyük bir ikramın olacağı Kadir Gecemizi dolu dolu yaşamayı nasip etsin.

"Kadir gecesi bin aydan daha hayırlıdır. [Kadir Sûresi, 3] ’Ve, Vakit O gecedir ki; Tüm geceler O’na hayran’ Kadrini bilenlerden olmak dileğiyle... Cumamız ve Gecemiz mübarek olsun.

Ya rab bu gece hürmetine ana babamızı ve tüm inanan müminleri bağışla
Ya rab bizleri öyle güçlü ve öyle kavi kılki boynunu eğdirmediğimiz kafir başını sivazlamadigimiz mazlum kalmasın
Sen dualarımızı işiten ve kabul edensin dualarımızı kabul eyle..

En âlâ ve en kaliteli ziyafet,
Kur'an ziyafetidir.
#KadirGecesi mübarek olsun

Allah'ım rızkımıza bolluk, kalbimize ferahlık, ömrümüze bereket ver! Amin. Kadir geceniz mübarek olsun.

"Duâ", İnsanın kendi kendine yetmediği gerçeğinin itirafıdır. Ve kalbinizle yaptığınız her şey size geri dönecektir...Dualarda olmak, dualarda buluşmak dileğiyle Kadir Gecesi mübarek olsun.

Haberin Devamı

İçtiğiniz suya ne dersiniz? Siz mi onu buluttan indirdiniz yoksa indiren biz miyiz? Dileseydik onu acı bir su yapardık. O halde şükretseydiniz ya! Vakıa Suresi 68-70 Kadir Geceniz mübarek olsun.

Kadir Gecesi mesajları vatandaşların gündeminde - Kadir Gecesi suresi

En ağır hastaların bile hafifledikleri, öteye geçen Mü'minlerin bir kuş hafifliğiyle geçtikleri, yoksul sofralarının gökten gelme bir bereketle birdenbire zenginleştiği bir gecedir Kadir Gecesi.

Vee vakit o gecedir ki; Bütün geceler ona hayran ...

Gün vardır, bin yıldan uzun gelir bize, bir yıl vardır bir günden kısa gelir bize. Bire bin yazılan bu gecede dua edelim Rabbimize. Kadir geceniz mübarek olsun.

Haberin Devamı

Kadir Gecesi mesajları vatandaşların gündeminde - Kadir Gecesi suresi

"Sizin Ramazan-ı Şerif'te makbul dualarınızı, hem inşâallah hakkınızda bin ay kadar meyvedar Leyle-i Kadrinizi, hem saadeti bayramınızı, hem çok kıymettar hizmetinizi bütün ruh-u canımızla tebrik ve tes'id ederiz."

Bin aydan hayırlı olan, Yüce Rabbimizin rahmet ve nur bahşettiği #KadirGecesi Tüm islam alemine hayırlar vesile etsin. İnşallah.

Allahım bizi namazsız, rükûsuz ve secdesiz bırakma. İbadetten ve namazdan soğutma. Namazı yük olarak gösterme. Namazdan zevk almayı nasip eyle.

Kadir Gecesi mesajları vatandaşların gündeminde - Kadir Gecesi suresi

Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez Dualarinizin Rabbin yüce katina iletilmisine vesile olan Kadir Geceniz mübarek olsun.

Haberin Devamı

"O gece tan yeri ağarana kadar esenliktir." Kadir Suresi
Kadir Gecemiz Mübarek Olsun..

Avuçların geri çevrilmeyeceği o günde gecemizi hakkı ile eda edebilenlerden oluruz inşallah

Samimiyetle iman edenler; kalplerini her türlü günah ve nifaktan arındıranlar; dürüstlükle ve tatlılıkla konuşanlar, tamahkarlıktan uzak duranlar, gerçekten mutluluğa ererler. Kadir Geceniz mübarek olsun.

Kadir Gecesi mesajları vatandaşların gündeminde - Kadir Gecesi suresi

Duaların kabul edileceği bu gecede, gönülden el açmak dileğiyle. Cümleten Kadir Gecemiz mübarek olsun.

Bin aydan daha hayırlı mübarek kadir gecenizi tebrik eder, bu gecenin feyz ve bereketinden sizlerin ve tüm İslam aleminin istifade etmesini yüce Allah’tan niyaz ederim.

Haberin Devamı

Kadir Gecesi mesajları vatandaşların gündeminde - Kadir Gecesi suresi

KURAN'I KERİM'DE KADİR SURESİ

Kur'an-ı Kerim'de "Kadir Suresi"nde bu gece şöyle anlatılıyor:

"Şüphesiz, biz onu (Kur'an'ı) Kadir Gecesi'nde indirdik. Kadir Gecesi'nin ne olduğunu sen ne bileceksin! Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır. Melekler ve Ruh (Cebrail) o gecede, Rab'lerinin izniyle her türlü iş için iner de iner. O gece, tan yerinin ağarmasına kadar bir esenliktir."

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!