Bilişim sektörünün öncüleri Ankara'da buluştu

Güncelleme Tarihi:

Bilişim sektörünün öncüleri Ankarada buluştu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2013 10:17

Bilişim Sanayicileri Derneği (TÜBİSAD) Başkanı Kemal Cılız, bilişimin ülke ekonomileri üzerinde büyük etkiye sahip olduğunu belirterek, "Bilişim olmadan Türkiye'nin 2023 hedeflerini yakalayamayacağını söylüyoruz" dedi.

Haberin Devamı

TÜBİSAD tarafından düzenlenecek "2023'e Doğru: Atılım İçin Bilişim Konferansı"na katılmak üzere Türkiye'de bulunan bilişim sektörünün önde gelen temsilcileri başkentteki JW Marriott Otel'de akşam yemeğinde bir araya geldi.

TÜBİSAD Başkanı Cılız, burada yaptığı konuşmada, bilişim sektöründeki gelişimin ekonomiyi de büyük ölçüde etkilediğini vurguladı. Bu konuya ilişkin farkındalık yaratmak için söz konusu konferansı düzenleme gereği hissettiklerini dile getiren Cılız, "Bilişim olmadan Türkiye'nin 2023 hedeflerini yakalayamayacağını söylüyoruz. Yapılacak toplantının ana teması, bilişimle Türkiye ekonomisinin nasıl kalkınacağı konusu olacak" diye konuştu.

Yemeğe, Global İnovasyon Endeksi yaratıcısı ve yazarı Prof. Soumitra Dutta, Kore İnternet ve Güvenlik Ajansı Başkan Yardımcısı Kyungho Chung ve Rusya'nın e-Geliştirme Ortaklığı Başkanı Tatiana V. Ershova'nın yanı sıra bilişim sektöründen birçok temsilci katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!