“Bilim İlaç” sitesine ödül

Güncelleme Tarihi:

“Bilim İlaç” sitesine ödül
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2006 00:00

ABD Web Pazarlama Birliği tarafından 1997 yılından bu yana düzenlenmekte olan WebAward yarışmasında Bilim İlaç İnternet sitesi, ilaç dalında “Mükemmellik Standardı” (Standart of Excellence) ödülü aldı. Yarışmaya 33 ülkeden 96 kategoride 7.000’in üzerinde İnternet sitesi katıldı.

Haberin Devamı

Siteler AKQA, COX Interactive, iXL, OgilvyOne, Organic, PoppeTyson, Siegel & Gale, Studio Archetype, VisionFoundry gibi dünyaca ünlü ajanslardan profesyonellerin görev yaptığı jüri tarafından değerlendirildi.

 

İçerik, özgünlük, kullanım kolaylığı, teknoloji kullanımı ve interaktivite gibi kriterlere göre yapılan değerlendirmelerde Bilim İlaç İnternet sitesi ödüle layık görüldü.

 

WebAward 2006 yarışması aralarında Register.Com ve BurstMedia'nın da bulunduğu, sektörün çok sayıda önde gelen kuruluşunun sponsorluğunda gerçekleştirildi. Yarışmayı düzenleyen ABD Web Pazarlama Birliği İnternet pazarlamacılığı, online reklamcılık, PR ve web sitesi tasarımcılığı alanlarında profesyonel gönüllülerden oluşuyor. Birlik tüm bu alanlarda kalitenin dünya çapında yükselmesine destek olmayı amaçlıyor.

 

Haberin Devamı

Bilim İlaç, Kasım ayında düzenlenen 15. Ulusal Kalite Kongresi’nde de, dört yıldır hiçbir kuruluşa verilmeyen Ulusal Kalite Büyük Ödülü’nün sahibi olmuştu.

 

http://www.bilimilac.com.tr/

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!