Beyaz Kristal Turizm Ödülleri 2006 sahiplerini buldu

Güncelleme Tarihi:

Beyaz Kristal Turizm Ödülleri 2006 sahiplerini buldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2006 00:00

Jürisinde, Hürriyet Seyahat yazarlarından Saffet Emre Tonguç’un da bulunduğu, Beyaz Kristal Turizm Ödülleri 2006’da dereceye girenlerin ödülleri Kartepe’de düzenlenen törenle sahiplerine verildi.

Beyaz Kristal 2006’da ulusal basın dalında birinciliği "Karlar Düşer" başlıklı yazısıyla Milliyet Gazetesi’nden Fatih Türkmenoğlu aldı. İkinciliğe Voyager dergisinden Aygün Akova, üçüncülüğe ise Vatan Gazetesi’nden Necla Dalan layık görüldü.

Mansiyonları Sabah Gazetesi’nden Hacer Gemici ve Zaman Gazetesi’nden Sevinç Özarslan’ın aldığı yarışmada, Jüri Özel Ödülü, Cumhuriyet Gazetesi’nden Abdülkadir Yücelman’a gitti. Ödüllerin yerel basın dalındaki sıralaması ise şöyle: Birincilik Tourism World Dergisi (Ali Köse), ikincilik Kocaeli Demokrat Gazetesi (Ufuk Bagan), üçüncülük Büyükşehir Kocaeli Dergisi (Mehmet Kuş). Görüntülü haber dalındaki birinciliği ise Samanyolu televizyonundan Fatih Akalan aldı. Fotoğraf dalındaki sıralama da şöyle gerçekleşti: Birinci Sealife (Ayhan Tünel), ikinci, Anadolu Ajansı (Cem Özdel), üçüncü Zaman Gazetesi (Mustafa Kirazlı).

Bu arada törende bir konuşma yapan The Green Park Hotels & Resorts Yönetim Kurulu Başkanı Adil Üstündağ, Kartepe’de kış turizmine yeni bir uygulama getirerek otelin dört mevsim açık kaldığını söyledi. Destek verilmesi durumunda bölgede yatırımlarını sürdüreceklerini belirten Üstündağ, bu yaz Kartepe’de dört futbol sahası açacaklarını ve bölgeyi futbol merkezine dönüştüreceklerini açıkladı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!