Beşiktaş'ta 25 aracın lastiği kesildi

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşta 25 aracın lastiği kesildi
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2011 15:13

BEŞİKTAŞ-Abbasağa Mahallesi’nde birbirine yakın 4 sokağın sakinleri, sabah saatlerinde, otomobillerinin başına gittiklerinde lastiklerinin kesildiğini gördü.

Tek lastikleri kesilen otomobil sahipleri stepnelerini kullanarak işlerine giderken, iki lastiği de birden kesilenler ise araçlarını yerinde bırakmak ya da lastikçi çağırmak zorunda kaldı. Sürücülerin şikayeti üzerine işlem yapan polis, 25 aracın lastiğinin kesildiğini belirledi.

Çevre sakinlerinin ihbarı üzerine polisler yaptığı araştırmada, Salnameci, Abbasağa Kuyu, Kasap Kamil ve Rebap sokaklarda park halindeki 25 otomobilin bir ya da iki lastiğinin kimliği belirsiz kişilerce kesildiğini anlaşıldı. Saldırganların özellikle güvenlik kamerası bulunmayan sokakları tercih ettikleri belirlendi. Polis dün gece geç saatlerde gerçekleştiği tahmin edilen olayı aydınlatabilmek için, çevre sokaklardaki güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

Mağdur araç sahiplerinden Elif Gamze Ülkü, lastiklerinin kesildiğini sabah fark ettiğini söyleyerek, "Bugüne kadar mahallede böyle bir olay yaşamadık. Zaman zaman park problemi oluyor. Ancak hiçbir komşumuzun böyle bir şey yapacağına ihtimal vermiyorum" dedi. Polis, saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!