Berna Laçin coştu

Güncelleme Tarihi:

Berna Laçin coştu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 1999 00:00

Haberin Devamı

Kanal D'nin başarılı programcısı ve sunucusu Berna Laçin, Ankara gecelerinde coştu. Bir doğum günü kutlaması için gelen Berna Laçin ve eşi Tolga Eşiz, kutlamadan sonra soluğu diskoda aldılar ve sabahlara kadar dansettiler.

Yakın dostları Aslı-Bora Soysal'ı kıramayan Berna-Tolga çifti, yaz tatillerin ilk durağı olarak Ankara'yı seçti. Önce beraberce Q'ba Bar'a gidildi. Yenilen yemeklerden sonra sıra doğum günü pastasına geldi. O akşam yakın dostları Bora Soysal yeni yaşına merhaba diyordu.

Bebek diledi

Mumları söndürmek üzere olan Bora Bey'den Berna Laçin'in küçük bir ricası vardı. Kendisi için bir bebek dilemesini istiyordu. Daha önce birçok reklam şirketi, Berna Laçin'e çocuk doğurmasını ve bebek bakım malzemelerinin reklamlarında oynamasını teklif etmişti.

Kanal D için hazırladığı ‘‘Çocuktan Al Haberi’’ isimli programda çocuklara olan düşkünlüğünü gözler önüne seren Berna, sonunda çocuk doğurmaya karar verdi ve pastanın üstündeki mumlar bu dilekle söndürüldü. Zamanını sorduğumuzda Berna, ‘‘Yeni bir eve taşınıyoruz, taşınır taşınmaz hemen düşünüyoruz’’ cevabını verdi. Berna Laçin, ‘‘Aslı ile Bora hem çok yakın dostlarımız, hem de bizim nikah şahitlerimiz. Bu kutlama için bizi davet edince soluğu Ankara'da aldık. Bu yaz bol bol tatil yapmayı planlıyoruz, enerji toplayıp yeni programlarla izleyicinin karşısına çıkmak istiyorum.’’ dedi. Çiftler yemeklerini yedikleri Q'ba Bar'dan ayrıldıktan sonra Başkent'in gözde diskolarından Jackies'e gitti. Önce doğum gününü kutlayan Bora Bey'in şerefine kadehler kaldırıldı. Ardından hareketli müziğin eşliğinde dans başladı. Berna yorulmak nedir bilmiyordu. Doğrusu eşi Tolga Eşiz ve Aslı-Bora Soysal çifti ona ayak uydurmakta zorlandılar. Yavaş parçalarda ise Berna eşi Tolga Eşiz'e sarılıyor, genç çift mutluluk tabloları sergiliyorlardı. Gece boyu kumrular gibi olan çift belli ki ilk günkü gibi birbirlerine aşıktılar ve dünya umurlarında değildi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!