Berkant hayatını kaybetti

Güncelleme Tarihi:

Berkant hayatını kaybetti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2012 12:01

'Samanyolu' şarkısı ile bir döneme damgasını vuran ünlü sanatçı Berkant, İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Haberin Devamı

Ağustos ayından bu yana tedavi gören 74 yaşındaki şarkıcı Berkant Akgürgen, dün sabah akciğer kanseri nedeniyle Şişli'deki Özel Memorial Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

İŞTE BERKANT'IN EFSANE ŞARKISI / WEB TV 

TÜRK POP MÜZİK TARİHİNE DAMGA VURAN İSİMLERDEN BİRİYDİ / Foto Analiz

Berkant için Çarşamba günü, saat 11:00’de Cemal Reşit Rey'de tören düzenlenecek. Cenazesi, Teşvikiye Camii’nde kılınacak namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı’na defnedilecek.

Sanatçı Berkant'ın ölümüyle ilgili eşi Engin, oğulları Övgü ve Öykü Akgürgen, doktoru Kardiyoloji Uzmanı Dr Deniz Şener, Kalp ve Damar Cerrahisi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bingür Sönmez ile Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül dün bir basın toplantısı düzenledi.

KAMERALAR ÖNÜNDE SÖZ VERMİŞTİ WEB TV 

Ünlü sanatçının eşi Engin Akgürgen, "En son 'Seni seviyorum' dedi ve ondan sonra da yoğun bakıma girdi" diyerek vedalaşmalarını anlattı.



İŞTE BERKANT'IN SON KONSERİ / WEB TV

"CUMA GÜNÜ YANINA GİREMEDİM"

Gazino Show konserleri kapsamında Berkant’la birlikte çalışan ve ölüm haberinin ardından ulaştığımız, radyo programcısı Hakan Eren hurriyet.com.tr'ye açıklama yaptı. Eren, “Birkaç aydır Memorial Hastanesi'nde tedavi gören Berkant'ı sürekli ziyarete gidiyordum, en son Cuma günü gittiğimde durumunun ağırlaştığını öğrendim ve yanına giremedim. O gün eşiyle konuşmuştuk durumunun kötü olduğunu söylemişti” dedi.

Berkant hayatını kaybetti

Berkant, Bostancı Gösteri Merkezi'ndeki Gazino Show'da sahne almıştı. Fotoğraflar: Emre Mollaoğlu

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!