‘Beni üvey annem bıçaklattı’

Güncelleme Tarihi:

‘Beni üvey annem bıçaklattı’
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2009 11:51

ADANA’da makine mühendisi 41 yaşındaki Davut Yücel Kuş, evinde kimliği belirsiz 2 kişinin bıçaklı saldırısınaa uğradı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Kuş, polise verdiği ilk ifadesinde kendisini vuranları üvey annesinin azmettirdiğini öne sürdü.

İddiaya göre, zilin çalması üzerine kapıyı açan Davut Yücel Kuş, 2 gencin bıçaklı saldırısına uğradı. Vücudunun çeşitli yerlerinden 5 bıçak darbesi alan Kuş kanlar içinde yere yığıldı. Bağırarak komşularından yardım isteyen Kuş, özel bir araçla Çukurova Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan Kuş, hayati tehlikesinin olması nedeniyle Adana Numune Hastanesi’ne sevk edilerek ameliyata alındı. Davut Yücel Kuş, hastanede polise verdiği ilk ifadesinde, kendisini bıçaklayanları üvey annesi Emine Kuş’un azmettirdiğini öne sürdü. Annesinin 2 yıl önce vefat ettiğini, babası Bekir Kuş’un, Emine Kuş ile evlendiğini anlattı. Babası ve üvey annesiyle 2 katlı evde yaşayan Davut Yücel Kuş’un, üvey annesi ile sürekli tartıştığı ve daha önce de karakolluk oldukları belirtildi.

Yaralanan Kuş’un, hayati tehlikesinin devam ettiği kaydedilirken, polis ekipleri Emine Kuş’u göz altına alarak Yavuzlar Polis Merkezi’ne götürdü.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!