‘Beni bırakın, oğlumu kurtarın’

Güncelleme Tarihi:

‘Beni bırakın, oğlumu kurtarın’
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2010 14:53

ANTALYA'da otomobiliyle kaza yapan ve sürücü koltuğunda sıkışan Özlem Ünal, kendisini çıkarmak isteyen sağlık görevlilerine “Beni bırakın oğlumu kurtarın” diyerek önce arka koltukta cam kırıklarından yararalanan oğluna müdahale etmelerini istedi.

Kaza bugün saat 12.00 sıralarında Gazi Bulvarı Yeni Hal Kavşağı yakınında meydana geldi. 37 yaşındaki Özlem Ünal, 9 yaşındaki oğlu Mehmet Ali'yi de 07 VA 079 plakalı otomobiline alarak yola çıktı. Özlem Ünal'ın, rot çıkması nedeniyle kontrolünü yitirdiği otomobil, orta refüjde bulunan ağaca çarpartı. Otomobilin ön camı kırıldı ve cam parçaları sürücü koltuğunda sıkışan Özlem Ünal ile arka koltuktaki oğlu Mehmet Ali'nin yaralanmasına neden oldu.

Yoldan geçenler yardıma koşarken sağlık ekibine haber verildi, Özlem Ünal'ı tanıyan bir kişi de yakındaki benzin istasyonunda çalışan eşine durumu bildirdi. Kısa sürede kaza yerine ulaşan sağlık ekiplerinin sıkıştığı sürücü koltuğundan çıkarmak istediği Özlem Ünal, görevlilere “Beni bırakın oğlumu kurtarın” diyerek önce arka koltuktaki Mehmet Ali'nin kurtarılmasını istedi. Görevliler, Mehmet Ali Ünal'ı ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansa aldı.

Bu sırada eşinin kaza yaptığı haberini alıp çalıştığı benzin istasyonundan gelen İbrahim Ünal, kurtarma çalışmasına yardımcı oldu. Sağlık görevlileri Özlem Ünal'a boyunluk takıp vücudunda kırık olup olmadığını anlamak için sorular sorarken o eşi İbrahim'e seslenip kaza sırasında başından düşen başörtüsünü bağlamasını istedi.

Eşinin başörtüsünü bağladığı Özlem Ünal, görevliler tarafından sıkıştığı yerden kurtarıldı. Anne- oğul aynı ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!