Ben Bülent Ersoy'a güvenimi sağladım

Güncelleme Tarihi:

Ben Bülent Ersoya güvenimi sağladım
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2007 00:00

Armağan Uzun, "Benim evliliğimi bitirmek istiyorlar ama herşey yoluna girecek. Ak gün kara gün belli olacak" dedi.

Haberin Devamı

İzmir'in Sahilevleri Semti'nde Pelin Taşçı ile samimi görüntüleri yayınlanan Bülent Ersoy'un eşi popstar Armağan Uzun, önceki akşam sabaha karşı saat 02.00'de basın toplantısı yaptı. Armağan Uzun, "Bazı kötü niyetli kişiler farklı açılardan çektikleri fotoğraf ve görüntülerle benim evliliğimi bitirmek istiyorlar ama herşey yoluna girecek. Ak gün kara gün belli olacak" dedi.
Bülent Ersoy'un eşi Armağan Uzun, İzmir Narlıdere'de bir genç kızla samimi şekilde görüntülenmesinin ardından, önceki akşam, saat 02.00'de basın toplantısı düzenledi. İzmir Güzelyalı semtinde Bonzai Cafe'de basın mensuplarının

Ben Bülent Ersoya güvenimi sağladım
karşısına çıkan Uzun, yazılı açıklamasını okudu.
Armağan Uzun, "Bundan önceki hayatımda halktan biri olduğumu unutmayın. Ben şöhret gömleğini Bülent Ersoy hanımla yaptığım evlilikten sonra giydim. Daha önceki yaşantımda çok sevdiğim arkadaşlarım vardı. O arkadaş da onlardan biri. Beni lütfen anlayışla karşılayın. Ben düğünümü, nişanımı ve kına gecesini toplumun örf ve adetlerine göre yaptım. Bunları yapan bir adam sizce eşini kısa bir sürede aldatır mı" dedi.
Yazılı açıklamadan sonra soruları yanıtlamayan Armağan Uzun, gazetecilerin ısrarı üzerine de kendini kafeteryanın mutfak bölümüne attı. Yaklaşık iki saat buradan çıkmayan Uzun, ardından gazetecilere, "Bazı kötü niyetli kişiler, farklı açılardan çektikleri fotoğraf ve görüntülerle benim evliliğimi bitirmek istiyor. Ama herşey yoluna girecek. Ak gün kara gün belli olacak" diye konuştu.
Bülent Ersoy'un da görüntüleri izledikten sonra üzüldüğünü anlatan Armağan Uzun, "Ama kötü niyetli kişiler emellerine ulaşamayacak. Çünkü ben Bülent Ersoy'a gerekli güvenimi sağladım. Güzel günler bizi bekliyor bunu herkese göstereceğim" dedi. Armağan Uzun, daha sonra otomobiline binerek Bonzai Cafe'den ayrıldı.
Lokman DAĞ- Tufan HAMARAT / (DHA)
Armağan Uzun, Pelin Taşçı ile görüntülerinin ortaya çıkması üzerine basın toplantısı yaptı.

Haberin Devamı

/images/100/0x0/55eb6994f018fbb8f8bf7300
Kimse olsa bu görüntüyü çekerdi
BÜLENT
Ersoy'un üç haftalık eşi Armağan Uzun'un 21 yaşındaki Pelin Taşçı ile birlikte samimi görüntüleri gündeme bomba gibi düşerken, ikilinin görüntülerini çektiği ileri sürülen İzmir Sahilevleri'ndeki Serender Yağmur Evleri'nin sahibi Ferman Deri, Bülent Ersoy hayranı olduğunu söyledi. Deri, "Benim yapmamam gereken bir şeydi. Çok üzüldüm. Bir ihanetin belgesidir. Ben bir şeyi aydınlatmak için yardımcı oldum. Evlilik akdi denen bir şey var. Bu tür topluma mal olmuş insanlar örnektir. Herkesin bu olaydan ne kadar menfaati varsa benim de bu kadar mefaatim vardır. Kim olsa bu görüntüyü çekerdi” dedi. Bu arada İzmir'de evlendikten 10 gün sonra eşi Armağan Uzun'a beraber gittikleri İzmir Gaziemir'deki Can Oto Galeri'de 170 bin YTL değerinde Porsche otomobil beğenen Bülent Ersoy'un otomobili almaktan vazgeçtiği ileri sürüldü. Cesur SERT/İZMİR, (DHA)

 

Çocukluk arkadaşıyla yeni tanışmış

İzmir'in Foça ilçesine bağlı Yeni Foça Beldesi'nde yaşayan Pelin Taşçı'nın Sahil Market'te kasiyer olarak çalıştığı, 23 Temmuz Çarşamba gecesi Yeni Foça'da Ti Bar'da sahneye çıkan Armağan Uzun'la o gece tanıştığı öğrenildi. İzmir'de çekilen tartışılan görüntülerin de bu konserden bir gün sonra, 24 Temmuz'da çekildiği belirtildi. Pelin Taşçı'nın Ti Bar'daki konserde yer gösterici olarak 16 masadan sorumlu çalıştığı, karşılığında 50 YTL yevmiye aldığı işletmeciler tarafından belirtildi. Konser arasında üzerini değiştirmek için Ti Bar'ın karşısındaki Naz Hotel'e giden Armağan'la Pelin Taşçı'nın bu sırada tanıştığı, birbirlerine telefon verdiği öğrenildi. Armağan ve Pelin Taşçı'nın görüntüleri de 24 Temmuz günü akşam üstü Sahilevleri'ndeki Serender Yağmur Tesisleri'nde kameraya çekilmişti. Armağan'ın 26, Pelin Taşçı'nın da 21 yaşında olması nedeniyle Armağan'ın 'Okul arkadaşım' savunmasını çürüttüğü gibi, 'çocuklar arkadaşım' açıklaması da kendisinin Torbalılı, Pelin Taşçı'nın da Yeni Foçalı olması yüzünden havada kaldı.

                     

 

 

 

 

 

 

 

                                                       OKUR YORUMLARI

Böyle olacağı belliydi
Ersoy'un eşi Armağan Uzun, geçtiğimiz perşembe günü İzmir-Narlıdere'de bulunan "Serender" adlı kır kahvesinde, 20 yaşındaki bir genç kızla öpüşürken objektiflere yakalanmasının ardından yorum yapan internet kullanıcıları aynı düşüncede birleşti: "Böyle olacağı belliydi ama bu kadar çabuk beklemiyorduk."
Mehmet Kutsi Çil: Ah Bülent Hanım ah... "Bu iş yürümez" diye kendimizi yırttık, ama siz dinlemediz. Bak çocuk 20 gün bile dayanamadı!
Tamer Akar: Eğer bu evlilik reklam için olmadıysa, Armağan'ın yaptığı şunu gösteriyor. kişiliği ve karakteri oturmamış!

Ben Bülent Ersoya güvenimi sağladım
Rosie Coe: Olacağı buydu zaten, hiç şaşırmadım.
Havva Yiğit: Bekliyordum ama umduğumdan erken oldu :)))
Hacı Ali Yayla: Vallahi bravo böyle bir şey bekliyorduk. Ama bu kadar çabuk değil. Tebrikler Armağan!
Esra Cel: Bülent Hanım için çok üzgünüz. Böyle olacağı belliydi ama bu kadar çabuk beklenmiyordu. Armagan senin için daha üzgünüz umarım bedeli çok ağır olmaz!
Başak Gür: Hiç şaşırmadım sadece biraz acemice davranış. Bülent Ersoy ile olamayacağı ve maddi açıdan olduğu belliydi zaten. Artık kaçacak delik arasa iyi olur.
Osman Baykut: Böyle olacağı belliydi zaten 26 yaşında bir gencin Bülent Ersoy gibi birinin ağırlığını kaldıramayacağı belliydi zaten...
Nilay Gül: Bülent Hanım için üzgünüm böyle servet avcısı gençler yerine daha yaşı yaşına uygun maddi problemi olmayan birini bulsa mutluluğu yakalar bence... Tez elden boşanıp, Armağan'ı başından atmalı.
Nane Limon: Karakterini ortaya koymuş. Bülent Ersoy'la neden evlendiği belli oldu. Kim olursa, ne olursa olsun insan bu kadar sırtından hançerlenmez yaa... "Delikanlıyım" diyor bir de...

 

 

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!