“Belki bu isteğin bir gün gerçekleşebilir”

Güncelleme Tarihi:

“Belki bu isteğin bir gün gerçekleşebilir”
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2014 09:40

6 yaşındaki Aiden Headridge, tarafatarı olduğu Celtic’in teknik direktörü olmak için kulübe bir mektup yolladı. İskoç takımı ise başkanın imzasıyla ve yine bir mektupla küçük taraftarlarına cevap verip gönlünü aldı.

Haberin Devamı

Dünya futbolunda çok fazla şahit olunmayacak olaylardan biri İskoçya’da yaşandı. İskoçya’nın en önemli takımlarından biri olan Celtic’e teknik direktör olmak için 6 yaşında bir taraftar mektupla başvuruda bulundu. Aiden Headridge isimli minik taraftarın Celtic Park’ın patronu olmak için yaptığı başvuruya kulüp de aynı şekilde yani mektupla cevap verdi. 6 Haziran’da teknik direktörlük koltuğunu Ronny Deila’ya emanet eden Celtic, yeni iş teklifini “Belki bu isteğin bir gün gerçekleşebilir” diyerek nazikçe ama bir hediye ile reddetti.
Celtic Kulübü Başkanı Peter Lawwell’in kendi imzasıyla yolladığı ve “Zaman ayırıp mektup gönderdiğin için teşekkür ederim” diye başladığı mektupta şu ifadeleri kullandı: “Bildiğin gibi yeni menajerimiz Ronny Deila. Ronny’nin kulübümüzü ileriye taşıyacak, başarılarının devamını sağlayacak güven ve donanıma sahip olduğuna inanıyorum. Kulübümüzün Ronny ile açacağı yeni sayfa nedeniyle çok heyecanlıyım. Umarım sen ve ailen de aynı heyecanı paylaşıyordur. Celtic’in menajeri olma isteğini öğrendiğim için memnunum. Belki bu isteğin bir gün gerçekleşebilir. Aynı zamanda umarım okulda ve yaz tatilinde iyi zaman geçiriyorsundur. Zaman ayırıp bize mektup gönderdiğin için sana tekrar teşekkür ederim Aiden. Mektupla birlikte sana küçük bir hediye gönderiyorum, umarım hoşuna gider.” Bu mektupla birlikte küçük Aiden’a bir Celtic tişörtü hediye edildi.

KIRILMAMASI İÇİN YOLLADIK
Aiden’ın annesi Lynne, oğlunun tam anlamıyla bir Celtic hastası olduğunu belirtip “Eski teknik direktör Neil Lennon görevden ayrıldıktan sonra iş başvurusu yapmaya niyetlendi. Biz de anne-babası olarak ona ‘Yazma’ demedik. Yazdıktan sonra mektubu kulübe yollamamız konusunda bizden yardım istedi. Yollamamamız halinde çok kırılacağını düşünüp, mektubu yolladık. Tabii ki bu mektuba bir cevap beklemiyorduk. Başkan Lawwell’den gelen mektubu görünce biz de şaşırdık. Akşam okuldan gelince de Aiden’a verdik. Peter Lawwell ve Celtic Kulübü’nün küçük bir taraftarına böylesi bir jestte bulunması büyük incelik ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!