BEIGROUP, Türkiye'de faaliyete başladı

Güncelleme Tarihi:

BEIGROUP, Türkiyede faaliyete başladı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 13, 2007 13:49

KOBİ'ler ve iş dünyasına kişisel performans artıcı eğitimler veren Business Education International (BEI), İstanbul'da ofis açtı.

Haberin Devamı

BEIGROUP'un Türkiye'de faaliyet geçmesi dolayısıyla düzenlenen basın toplantısında konuşan BEIGROUP Yönetim Kurulu Başkanı ve İş Danışmanı Rodman Gil Ostrander, BEI'nin işinin, iş kurmakla ilgili olduğunu belirtirken, Türkiye'de de kuracakları eğitim şirketleri ile faaliyette bulunacaklarını anlattı.

BEI'nin ana misyonunun KOBİ'leri desteklemek ve onlara işlerinde yön vermek olduğunu dile getiren Ostrander, KOBİ'lerin çalışma sektörünün en ön önemli parçaları olduğunu söyledi.

KOBİ'lerin yeni istihdama olan katkılarına işaret eden Ostrander, BEI'nin de KOBİ'lere yardımcı olma konusunda çok başarılı deneyimleri bulunduğunu kaydetti.

KOBİ'lerin, büyük şirketlerin kopyası olmadığının altını çizen Ostrander, tamamen farklı iş şirketleri olduğunu, kendilerine has odaklandıkları noktalar bulunduğunu anlattı.

Haberin Devamı

KOBİ'lerin sadece sonuçlarla ilgilendiğini, sürecin onlar için ikinci planda kaldığını ifade eden Ostrander, “KOBİ'ler eğitime daha az önem veriyorlar. Biz bunu değiştirmek istiyoruz. Avrupa'da yılda 4-5 bin kişiye eğitim veriyoruz. Türkiye için hedefimiz de 10 yıl içinde 120 bin KOBİ çalışanına ulaşmak” dedi.

Türkiye'de franchise sistemi ile 60 bölgesel eğitim merkezi kurmayı hedeflediklerini bildiren Ostrander, amaçlarının sadece İstanbul'da varolmak değil, bütün Türkiye'ye yayılmak olduğunu söyledi.

BEİ Türkiye Genel Müdürü Şule Öztaş da, Almanya başta olmak üzere Avrupa'nın birçok ülkesinde uygulanan bu eğitim sistemini Türkiye'ye getirmekten dolayı mutluluk duyduklarını söyledi.

BEİ Türkiye olarak Almanya ve Türkiye'deki eğitim uzmanları sayesinde bu sistemi Türkiye'ye uyarlayacaklarını belirten Öztaş, bölgesel eğitim merkezi franchise bedelinin 24 bin avro olduğunu bildirdi.

BEİ Türkiye Kurucusu Ergün Yenen ise BEI'yi Türkiye'ye getirerek iş hayatındaki performans artıcı eğitimlere yönelik bakış açısını değiştireceklerini söyledi.

Toplantıda verilen bilgiye göre, merkezi Almanya'da bulunan ve 11 Avrupa ülkesinde 27 adet Franchise'si bulunan BEI, iş kurma, ekip yönetme, takım oluşturma, farklı sektörlerde satış, çalışan oryantasyonu, ve akıl hocalığı, eğitim ve koçluk uygulamaları, motivasyon ve elde tutma prosedürleri, organizasyon ve memnuniyet faktörleri konusunda eğitimler veriyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!