Beigroup Türkiye'de 120 bin KOBİ'yi eğitecek

Güncelleme Tarihi:

Beigroup Türkiyede 120 bin KOBİyi eğitecek
Oluşturulma Tarihi: Eylül 13, 2007 14:55

Avrupa'da KOBİ'lere performans eğitimi veren Business Education International (BEIGRUP), Avrupa çapındaki 12. şubesini Türkiye'ye açtı.

BEITÜRKİYE ofisinin açılışı, Swissotel'de düzenlenen basın toplantısı ile duyuruldu. Toplantıya, BEIGROUP'un kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Romdan Gil Ostrander, BEITÜRKİYE kurucuları Ergün Yenen ve Kaya Kafescioğlu ile BEITÜRKİYE Genel Müdürü Şule Öztaş katıldı.

Toplantıda BEI hakkında bilgi veren BEITÜRKİYE Genel Müdür Şule Öztaş, teknolojiyi değil kişisel eğitimi ön planda tuttuklarını belirterek, "Üç temel rehberlik prensibimiz; Yüksek Kalite, Satış ve Hizmet Yapısı yani herkesin hizmet verip alabildiği bir sistem ve uzun süreli beraberlik bu dört kişiye bir eğitim yerine bir kişiye dört eğitim anlamına gelir" dedi. Öztaş, Türkiye için 10 yıllık planlarının 60 bölge eğitim merkezi açmak, 540 pazarlamacı ve eğitimciyle çalışmak ve 120 bin eğitim katılımcısına ulaşmak olduğunu kaydetti.

"GÜÇLÜ KOBİ'LER TÜRKİYE'NİN GELECEĞİNİN GARANTİSİ"

BEIGROUP'un kurucusu Rodman Gil Ostrander ise, KOBİ'lerin tüm ülkelerin ekonomileri için büyük önem taşıdığına işaret ederek, "Güçlü KOBİ'ler, Türkiye için garantili, başarılı bir gelecek demektir. Bu güçlü ve başarılı geleceğin anahtarı ise KOBİ'lerin özel sorunları için verilecek eğitimlerdir" diye konuştu. Büyük şirketler için "Büyük Köpekler" ifadesini kullanan Ostrander, KOBİ'lerin kısa sürede yapabilecekleri işleri büyük şirketlerin çok uzun sürede hayata geçirebildiğine dikkat çekti.

İngiltere, Fransa, Avusturya, Hollanda, İspanya ve Yunanistan başta olmak üzere 12 Avrupa ülkesinde faaliyette bulunan ve iş modeli olarak Franchise sistemini kullanan Almanya merkezli BEI, İş Kurma, Ekip Yönetme, Takım Oluşturma, Farklı Sektörlerde Satış, Çalışan Oryantasyonu ve Akıl Hocalığı, Eğitim ve Koçluk Uygulamaları, Motivasyon ve Elde Tutma Prosedürleri, Organizasyon ve Memnuniyet Faktörleri konularında eğitim veriyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!