Bayramda sahiller doldu

Güncelleme Tarihi:

Bayramda sahiller doldu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2010 15:02

Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olmasını fırsat bilen vatandaşlar, Akdeniz ve Ege'deki sahilleri doldurdu.

Haberin Devamı

Tatilciler sahilleri doldurdu / Foto-Galeri

Hava sıcaklığının 22 derece olarak ölçüldüğü Bodrum'a gelen tatilcilerden bazıları Bodrum Kalesi ve Sualtı Arkeoloji Müzesi, Bodrum Antik Tiyatro, Halikarnas, Zeki Müren Sanat Müzesi ve tarihi yel değirmenlerini gezdi. Bazı tatilciler ise sabah başlayan ve öğle saatlerine kadar süren hafif yağmurun ardından güneşin açmasıyla sahilleri doldurdu.

Kumbahçe, Paşatarlası, Bitez ve Ortakent sahillerinde kafelerde oturan tatilciler güzel havanın tadını çıkardı.

Bodrum limanı ve bazı yerel limanlardan kalkan günübirlik gezi tekneleriyle dolaşan vatandaşlar ise yeşil ve mavinin birbirini kucakladığı koylarda zaman geçirdi. Tatilciler, Bodrum Cumhuriyet Caddesi'nde bulunan mağazalardan bol bol alış veriş de yaptı.

Haberin Devamı

Marmaris'te de sahillerde yoğunluk gözlendi. Yerli turistlerin çoğu sahilerdeki kafelerde oturup güzel havanın tadını çıkarırken bazı turistler de kent merkezini gezdi.

Fethiye ilçesine bağlı Ölüdeniz beldesinde ise tatil yapan yerli turistlerde sahilde yürüyüş yaptı.

Antalya'da bayramda deniz keyfi

ANTALYA'da 9 günlük Kurban Bayramı tatilini fırsat bilen yerli ve yabancı turistler sahile akın etti. Tatilciler, hava sıcaklığının 25 dereceyi bulduğu kentte denize girdi.

Dünyaca ünlü Konyaltı Plajı, bayram tatilini geçirmek için kente gelen tatilcilerle doldu taştı. Güneşin kendini yer yer gösterdiği bugün vatandaşlar sahilde hem sohbet etti, hem de denizin keyfini çıkardı. Hava sıcaklığının 25, denizsuyu sıcaklığının 23 derece olduğu turizmin başkentinde denize giren yerli tatilciler, “Hem akraba ziyareti hem de tatil yapmış oluyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!