Bayramda İETT otobüsleri, metro ve vapurlar ücretsiz mi?

Güncelleme Tarihi:

Bayramda İETT otobüsleri, metro ve vapurlar ücretsiz mi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2018 09:15

Ramazan Bayramı dolayısıyla ulaşımını sağlamak isteyen vatandaşlar, bayramda İETT otobüsleri, metro ve vapurlar ücretsiz mi sorusuna cevap aradı. Birçok kişinin merakla araştırdığı konu olan bayramda otobüsler, metro, vapurlar ve metrobüs ücretsiz mi sorusu, araştırılan hususlarda arasında yer alıyor. Peki, yapılan açıklamalara göre bayramda otobüsler, metro ve vapurlar ücretsiz olacak mı? İşte, o açıklamalar

Haberin Devamı

Bayramda İETT otobüsleri ücretsiz olacak mı sorusu, milyonlarca kişinin merakla araştırdığı konu oldu. Otobüsler dışında metro ve vapurlar için de araştırmalarını gerçekleştiren vatandaşlar, detayları sorgulamaya başladı. İşte, yapılan açıklamalar;

"15 Haziran Cuma günü saat 06:00 ile 17 Haziran Pazar günü 24:00 saatleri arasında geçerli olacak indirim; İstanbulkart ücret entegrasyonuna dahil olan İETT, Özel Halk Otobüsleri, Otobüs AŞ, Metrobüs, Şehir Hatları Vapurları, Metro, Hafif Metro, Tramvay, Füniküler, Teleferik, Nostaljik Tramvay, Tünel’de geçerli olacak.

İETT otobüslerinde Ramazan Bayramı’nın ilk günü olan 15 Haziran Cuma günü Cumartesi günü geçerli olan sefer tarifesi uygulanacak. 16 Haziran Cumartesi günü ve 17 Haziran Pazar günü ise o günkü sefer tarifeleri uygulanacak.

Haberin Devamı

Üniversite Sınavlarında Öğrenci ve Görevlilere Toplu Ulaşım Ücretsiz
30 Haziran-1 Temmuz tarihlerinde yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) katılacak öğrenci ve görevlilerin sınav yerlerine rahat ulaşımını sağlamak amacıyla alınan karar ile öğrenciler sınava giriş belgelerini, görevliler görevli belgelerini ibraz ederek toplu taşıma araçlarından ücretsiz yararlanabilecek. Ücretsiz taşıma, sınav günlerinde İstanbulkart ücret entegrasyonuna dahil olan bütün toplu taşıma araçlarında geçerli olacak."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!