Batman’da kuzu kuzu yaşamış

Güncelleme Tarihi:

Batman’da kuzu kuzu yaşamış
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2011 00:00

Siirt’te dört kız öğrencisine tecavüz ettiği iddiasıyla 19 aydır aranan ilköğretim okulu müdür yardımcısı Fahrettin Kuzu, polisteki ilk sorgusunda konuşmayı reddetti.

Haberin Devamı

10’u tutuklu 20 sanığın yargılandığı tecavüz davasının baş sanığı olan Kuzu’nun Batman’da komşusunun ihbarıyla kiraladığı müstakil evin önünde yakalandığı ortaya çıktı. Batman Emniyeti, Kuzu’nun kimlik bilgilerini ve hakkındaki iddiayı Siirt Emniyeti’ne bildirdi. Doğrulatıldıktan sonra Siirt’ten gelen ekibe teslim edildi.
Sorulara cevap vermedi

Batman’daki firari hayatını çalışarak ve maddi bakımdan iyi bir şekilde geçiren Kuzu, polis karşısında konuşmama hakkını tercih etti. Yasaya göre hakkında dava açıldığı için de poliste sorgusu yapılmadı. Cumartesi yakalanan Kuzu, ertesi gün öğleden sonra Siirt 1’inci Ağır Ceza Hakimi karşısına çıkarıldı ve tutuklanarak Siirt E Tipi Cezaevi’ne gönderildi.

Yarınki duruşmaya Kuzu katılmayacak

4 çocuğa tecavüz davasında tutuklu, tutuksuz yargılanan sanıklarla Fahrettin Kuzu’nun dosyası ayrılmıştı. Çarşamba günü görülecek duruşmaya Kuzu çıkmayacak. Duruşması, 23 Aralık Cuma günü yapılacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!