Başkan kepçe operatörü oldu

Güncelleme Tarihi:

Başkan kepçe operatörü oldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2010 11:39

MUŞ’un Korkut İlçesi'ne bağlı Karakale Beldesi'nin bağımsız Belediye Başkanı Zeki Taygar, alınan iş makinesine operatör bulamayınca, direksiyon başına geçti. Başkan Taygar, takım elbisesi ile bindiği kepçeyle yolları düzeltti.

Dereiçi Mahallesi'nin 8 kilometrelik yol yapım çalışmalarını tamamlayan Belediye Başkanı Zeki Taygar, kepçeyi kullanacak birini bulana kadar bu görevi yerine getireceğini söyledi. Belediyede 13 personel bulunduğunu hatırlatan Zeki Taygar, “Belediyeye aldığımız kepçeyi kullanacak bir operatör bulamadık. Hal böyle olunca iş başa düştü. Daha önce Almanya’da belediye işleriyle ilgili şirketim vardı. Bunun için iş makinelerinden iyi anlarım. Bir operatör bulana kadar makineyi ben kullanacağım” diye konuştu.

Mahalle sakinleri, yolları yapan belediye başkanına teşekkür ederek, “Mahallemiz daha önce köydü. Belediyenin kurulması ile Karakaleye bağlı bir mahalle olduk. Yıllardır yollarımız bozuktu. Başkan yol sorunumuzu kökünden çözdü. Kendisine teşekkür ediyoruz. Böylece ilk defa hizmet gördük” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!