Başakşehir'de korkunç kaza: Kamyonet 5 metre yükseklikten düştü

Güncelleme Tarihi:

Başakşehirde korkunç kaza: Kamyonet 5 metre yükseklikten düştü
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2024 12:24

İstanbul'da Başakşehir Süleyman Demirel Bulvarı'nda şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyonet 5 metre yükseklikten düştü. Kamyonette sıkışan şoförü itfaiye ekipleri 1 saatlik çalışmayla kurtardı. Yaralanan şoför ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Haberin Devamı

Kaza, Süleyman Demirel Bulvarı MASKO Mobilyacılar Sitesi mevkiinde saat 11.15 sıralarında meydana geldi. Kamyonet şoförü S.U. direksiyon hakimiyetini kaybetti ve kamyonet kaymaya başladı. Kamyonet sitenin demir korkuluklarına çarparak 5 metre yükseklikten düştü. Kazayı görenler durumu polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri ters dönen kamyonette sıkışan şoförü kurtarma çalışması başlattı. Yaklaşık 1 saatlik çalışma sonucu şoför sıkıştığı yerden kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Kaza anı güvenlik kamerasına yansırken 5 metre yükseklikten düşen kamyoneti kurtarma çalışmaları sürüyor.

'BURASI YÜKSEK BİR DUVAR ÖNLEM ALINMASI LAZIM'

Sitede esnaflık yapan Sait Semiz 'Burası çok yüksek bir duvar. Yaklaşık 10 metreye yakın uç taraf. Buraya belediye veya karayollarının önlem alması lazım. Trafik ışıklarını geçtikten sonra araçlar süratleniyor. Daha önce de kaza oldu burada. Araç düştü buraya aile vardı içerisinde. Burada önlem alınmazsa yine kaza olacak burada. Yine buradan bir cenaze ya da ağır yaralı kalkacak. Belediye ya da karayollarının buraya yüksek bir duvar yapması lazım. Başka çaresi yok insanlara anlatamıyorsun. Motosikletler hız yapıyor arabalar 150 kilometre hızla geçiyor. Şimdi de kamyonet düştü yaralıyı çıkardılar götürüyorlar. Gözle görülen, kaza olacak bir yer . Buraya önlem alınmadığı müddetçe ya cenaze ya da ağır yaralı olacak' diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!