Barthez'in talibi çok

Güncelleme Tarihi:

Barthezin talibi çok
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 1998 00:00

Haberin Devamı

Fransa'da yapılan bir kamuoyu araştırmasında, Fransızlar'ın çoğunluğu Milli Takım’ın başarılı kalecisi Barthez ile arkadaş olmak istediklerini belirttiler. Barthez ise 'Ninelerden' aldığı evlilik tekliflerinin kendisini sevindirdiğini söyledi.

Fransa Milli Takımı'nın kalecisi Fabien Barthez, sadece sevgililerinin değil, tüm Fransızlar'ın kalbini kazandı.

Paris-Match dergisinin yaptığı bir ankette, 'En çok hangi futbolcunun arkadaşı olmak isterdiniz?' şeklindeki soruya Fransızlar'ın büyük çoğunluğu 'Barthez' diye cevap verdi. Dünya Futbol Şampiyonası boyunca sempatik hareketleriyle alkışlanan kaleci Barthez ise, şampiyona sonrasında hemen hemen her gün yüzlerce mektup aldığını, yediden yetmişe her yaştaki insanların kendisine mektup yolladığını, bu mektupların içerisinde evlenme tekliflerinin de bulunduğunu belirtti. Ünlü kaleci 'Bu mektupların çoğunluğu sizin sandığınız gibi değil. Daha çok yaşlı kadınlardan geliyor. Çok hoş bir şey. Nineler tarafından beğenilmek beni sevindirdi' dedi.

Sevgilileriyle ile ilgili soruları geçiştiren ve yanıt vermeyen Fabien Barthez, 'Bu aralar bu konu beni çok meşgul etmiyor. Kafam başka yerde' dedi. Kendisini 'unutkan' ve 'sıkılgan' olarak tarif eden Barthez, 'Maçtan önce eldivenlerini unutuyorum. Evden çıkarken anahtarlarımı unutuyorum. Randevularımı da unutuyorum. Neredeyse kendimi unutacağım' dedi.

Köpek balıklarına hayranlık duyduğunu ve köpek balığı dişi kolleksiyonu yaptığını söyleyen milli kaleci, Antibes Sahilleri’nde yunusların olduğu bölgede dalış yapmaya bayıldığını anlattı.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!