Bariyer bacak koparttı

Güncelleme Tarihi:

Bariyer bacak koparttı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2000 00:00

Haberin Devamı

AVCILAR'da önceki akşam alkolü bir sürücünün neden olduğu kazada ilköğretim öğrencisi Tufan Yılmaz bacağını kaybetti. Kazada oğlu gibi otomobile sıkışan Dinçer Yılmaz da bacağını kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kaldı.

Altı kişinin bulunduğu 34 BTS 87 plakalı otomobil, saat 23.30 sıralarında aşırı alkollü olduğu belirlenen sürücü Solmaz Çekçen'in kontrolünden çıkarak O-1 Otoyolu üzerindeki Kavaklı Köprüsü yakınlarında bariyerlere çarptı. Bariyer araca ok gibi saplandı. Avcılar'daki Mehmetçik İlköğretim Okulu 6. Sınıf Öğrencisi Tufan Yılmaz ile Beko Fabrikası'da güvenlik görevlisi olarak çalışan babası Dinçer Yılmaz, hurdaya dönen otomobilde sıkıştı. Baba-oğul itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

14 yaşındaki Tufan Yılmaz ambulansla İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil Servis doktorlarının dokusu tamamen parçalanan sol bacağın kesilmesi gerektiğini bildirmesi üzerine yakınları son bir ümit ile Tufan'ı özel Vatan Hastanesi'ne sevk ettirdi. Ancak buradaki doktorların tüm çabalarına rağmen Tufan'ın bacağı kurtarılamadı. Baba Dinçer Yılmaz ise özel Avcılar Hospital'la kaldırıldı. Sağ bacağı kopma noktasına gelen Yılmaz, saatlerce süren ameliyatla bu tehlikeyi atlattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!