Barda bıçaklı cinayet

Güncelleme Tarihi:

Barda bıçaklı cinayet
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2008 13:47

BURSA’da 24 yaşındaki Hakan Çetinkaya, gittiği barda yüksek sesle şarkı söyleyip çatalla tabaklara vurduğu gerekçesiyle tartıştığı güvenlik görevlileri tarafından bıçakla öldürüldü.

Olay, Bursa’nın Çekirge Semtinde Kervansaray Termal Otel’in yanında bulunan Noexit Bar’da dün gece düzenlenen eğlence sırasında meydana geldi. Hakan Çetinkaya, eğlence sırasında yüksek sesle şarkı söyleyip, elindeki çatal ve bıçakla tabaklara vurması üzerine garsonlar tarafından uyarıldı. İddiaya göre uyarıyı aldırmadan çevredekileri rahatsız etmeye devam eden Hakan Çetinkaya’yı güvenlik görevlileri dışarı çıkartmak istedi.

Dışarı çıkartılırken küfür edip, meyve bıçağı ile güvenlik örevlisi 22 yaşındaki Umut Toker'i hafif yaralayan Hakan Çetinkaya, ayrıldığı bara 30 dakika sonra 20 kişilik arkadaş grubu ile geldi. Küfür edip sağa sola tehditler savuran Hakan Çetinkaya çıkan kavgada daha önce elinden yaraladığı güvenlik görevlisi Umut Toker tarafından dört yerinden bıçaklandı. Ağır yaralanan Çetinkaya, kaldırıldığı Çekirge Devlet Hastanesi’nde yaşamını yitirdi.

Polis, yakaladığı Umut Tüker ile ayırmaya çalıştığı kavga sırasında gaz tabancasını düşüren 23 yaşındaki Yusuf Savaşkan Bilgin’i gözaltına aldı.

OĞUZ YORULMAZ DA AYNI BARDA ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

Susurluk davası sanıklarından eski Özel Harekat polisi Oğuz Yorulmaz da 28 Mayıs 2005 günü eğlenmek için gittiği bu barda öldürülmüştü.

Omuz atma yüzünden kardeşi Yavuz Yorulmaz’ın tartıştığı gençlerle kavga eden Oğuz Yorulmaz, çıkan arbede sırasında ateşlenen silahtan çıkan kurşunlarla yaşamını yitirmişti.

Oğuz Yorulmaz’ın katil zanlısı olarak tutuklanan Hüdayda Bulum, yargılama sonunda 19 yıl 2 ay, Coşkun Numan ise 10 ay hapis cezasına çarptırılmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!