Bahçeli’den ‘Sinan Ateş’ davası çıkışı

Güncelleme Tarihi:

Bahçeli’den ‘Sinan Ateş’ davası çıkışı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2024 07:00

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesine ilişkin davayı dikkatle takip ettiklerini vurgulayarak, “Gerçekleri çarpıtarak, partimizde katil arayanlar, önce aynaya bakacaklar. Herkes haddini bilsin” çıkışında bulundu.

Haberin Devamı

MHP Lideri Devlet Bahçeli, yeni yasama yılının ilk grup toplantısında özetle şunları söyledi: 

PARTİMİZDE KATİL ARAYANLAR

“Provokatör CHP Genel Başkanı’nın mahkeme kapılarında bir avuç MHP düşmanıyla esip gürlemesi, batık gemiler gibi siyasi ahlaksızlığın meçhul sahillerine düşe kalka sürüklenmesi tek kelimeyle yüzsüzlüktür. Ne kadar Türkiye karşıtı, lekeli sima varsa, hepsi bir olmuş, görülen bir cinayet davası münasebetiyle MHP’yi ve dava arkadaşlarımızı şerefsizce suçlamaya kalkışmışlardır. Eski veya yeni fark etmez, bazı partilerin genel başkanları, kifayetsiz muhabirler, ekranları fitne fesat yayan bir kısım karanlık televizyon kanalları ayak üstü mahkeme kurmuşlar, partimizi, dava arkadaşlarımızı namertliğe dahi taş çıkartan bir iştahla yargılamaya tevessül etmişlerdir. Utanmadan, sıkılmadan, gerçekleri çarpıtarak, partimizde azmettirici ve katil arayanlar, önce aynaya bakacaklar, şeref ve haysiyetleri elverdiği ölçüde konuşmayı deneyeceklerdir. MHP, Ankara 32. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen malum davanın duruşmalarını dikkatle takip etmektedir. Çok söze gerek yoktur. Aslında buna değecek hiç kimse yoktur. Ben az söyleyeyim, muhatapları çok anlasın, bizim için yeterlidir.

Haberin Devamı

ÖZGÜR ÖZEL SANA DİYORUM

MHP’ye organize Pensilvanya operasyonu çekenlere ne Ülkü Ocakları’nı ne de MHP’yi çiğnetmem, hayır çiğnerim diyenler varsa, istedikleri yerde, bu davaya hayatını adamış inanmış bir ülkücü olarak alayını birden heyecanla beklerim. Özgür Özel sana diyorum, iddiaların aynen şahsın gibi çürüktür, bastığın yaş tahta, bindiğin patlak lastikli dolmuş, tutsağı olduğun tezvirat cambazlığı seni hiçbir yere götürmeyecektir.”

YAŞINA BAŞINA BAKMADAN

Yaşına başına bakmadan önüne gelen mikrofona konuşmak, uzaktan kumandalı oyunun figüranı olmak bir hanımefendiye asla yakışmayacaktır. Herkes haddini bilsin, hudut ihlalinden kaçınsın, kapımızın önünde baykuş öttürmeyiz, kanat çırpan akbabaların da kanatlarını yolar koparırız. Mahkeme kararı açıklanmadan, adalet yerini bulmadan, güya ve gıyaben hüküm verenler iftiralarının günahına iki cihanda da katlanacaklar. Halk TV ve CHP ayağınızı denk alın. Dört soytarı muhabirle MHP’yi sorgulayamazsınız, sorgulatmayız.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!