Bahçeli: O halde bu salonda insan yok

Güncelleme Tarihi:

Bahçeli: O halde bu salonda insan yok
OluÅŸturulma Tarihi: Ekim 09, 2012 12:52

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, Diyarbakır İl Emniyet Müdürü Recep Güven'in 'Dağda ölen teröristlere ağlamıyorsanız insan değilsiniz' sözlerini değinen Bahçeli, "Mademki teröristlere ağlamayan insan değildir, o halde bu salonda insan da bulunmamaktadır" dedi.

Haberin Devamı

BAHÇELİ'NİN O SÖZLERİ / WEB TV

Diyarbakır Ä°l Emniyet Müdürü Recep Güven’in  'DaÄŸda ölen teröristlere aÄŸlamıyorsanız insan deÄŸilsiniz' sözlerini deÄŸinen Bahçeli, "Mademki teröristlere aÄŸlamayan insan deÄŸildir, o halde bu salonda insan da bulunmamaktadır. Åžehit anaları, ÅŸehit babaları ve Türk milleti bu bakışa göre insan deÄŸildir. Böylesi bir insanlık bize uzak dursun, bu insanlık tanımı bize yabancı olsun. Sormak isterim ki, bu ÅŸuursuz polis müdürü kendisini ne zannetmektedir? Elinde PKK patentli insanlığı ölçüm cihazı mı vardır? Kimin insan olup olmadığını hangi vasıf ve yetkiyle dile getirmektedir? Emniyet mensuplarımızın kanına giren canilere aÄŸlamayanları insan olmamakla itham eden bir insanlık fukarası kime yaranmaya ve kimlere mesaj vermeye çalışmaktadır? Böylesi rezil düşüncelerle ÅŸeref ve ÅŸehit yuvası olan Türk Polis TeÅŸkilatı’nda, bundan böyle nasıl görev yapmayı düşünmektedir? Herhalde Diyarbakır Polis Müdürü’nün kararnamesini Kandil ve Ä°mralı müştereken imzalamış ve kahraman polislerimizin arasına sızdırmıştır. Ä°nsanlığın bu kadar ucuzlatıldığı ve satılık bir meta haline getirildiÄŸi her halde rastlanır bir ÅŸey deÄŸildir. Bu ÅŸahsiyet Türk Polisini mi temsil etmektedir, yoksa Kandil’in bir piyonu mudur? İçiÅŸleri Bakanı nerede, BaÅŸbakan neden sessizdir?" diye konuÅŸtu.         Â

Haberin Devamı

"DEVLETTEN ALDIÄžI PARA KENDÄ°SÄ°NE HARAM LOKMA OLACAK"Â

Diyarbakır İl Emniyet Müdürü Recep Güven'in   'İnsan katleden canavarlaşmış bir teröristi de entegre edemiyorsanız devlet değilsiniz" sözlerine ise Bahçeli, "O zaman bizatihi kendisi böylesi bir devlette görev almayacak ve hemen istifa edecektir. Aksi halde devletten aldığı para kendisine haram lokma olacak ve boğazına duracaktır. Teröriste içi ezilen, ama şehitlerimizi hatırlamaktan bihaber olan bu içimizdeki PKK uzantısı görevinden süratle alınmalıdır. Eminim ki Türk Polis Teşkilatı’nın düşünceleri ve beklentisi de bu yönde olacaktır. Peşmergeyle gurur duyan AKP zihniyeti, şimdi de PKK’ya ağıt korosu oluşturmakla mı meşguldür? Uyarmak isterim ki, kaynayan kazanın kapak tutmayacağını anlayamayacak idrak zaafına düşen iktidar, milletimizin kahır ve hiddetinin taşma noktasına geldiğini göremeyecek kadar da basiretini bağlatmıştır. Atanamayan öğretmenleri yem bekleyen güvercinlere benzeten bu iktidar temsilcilerinin, insana ve insanlığa bakışları, üstelik insandan ne anladıkları oldukça manidar ve sallantılı duruma gelmiştir. Kötü söz sahibine, kem göz muhatabına aittir. Biz insan suretinde gezen PKK uşaklarına, komşuda pişer bize de düşer diyen akbabalara direneceğiz ve milletimizin desteğiyle de bunlara Allah’ın izniyle soluk aldırmayacağız. Bu duygularla konuşmama son verirken muhterem heyetinizi tekrar sevgi ve saygılarımla selamlıyor, başarılarla dolu bir hafta geçirmenizi diliyorum" dedi.

Haberin Devamı

İŞTE BAHÇELİ'NİN KONUŞMASININ TAM METNİ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!