Bahçeli: FETÖ fırsat kolluyor

Güncelleme Tarihi:

Bahçeli: FETÖ fırsat kolluyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 2024 07:00

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, FETÖ’nün devlet ve toplum hayatına son bir hamleyle nüfuz ederek, uyuyan hücrelerini günbegün harekete geçirerek bir kumpas döngüsü yaratmak amacıyla fırsat kolladığını söyledi.

Haberin Devamı

MHP Lideri, yaptığı yazılı açıklamada özetle şunları aktardı:

“15 Temmuz 2016’da Türkiye teslim alınmak istenmiştir. 15 Temmuz Türk tarihinde bir milat olmakla birlikte devlet ve millet dayanışmasının gıpta edilecek zirve günü olarak da maşeri hafızaya kazınmıştır.

DİPSİZ UÇURUM AÇILMAYA ÇALIŞILIYOR: Sekiz yıl önce Türkiye’nin son anda kurtulduğu, bundan mülhem kapatılan dipsiz uçurumun tekrar açılmaya ve kazılmaya çalışıldığı gözlemlenmektedir. Güney sınırlarımız boyunca terör devleti veya ikinci İsrail kurma çabalarıyla eşzamanlı olarak FETÖ’nün belini doğrultmaya, nefes borusunu açmak için ilk yardım almaya, enerji ve motivasyon kaynaklarını çeşitlendirmeye başladığı da gayet berrak bir gerçektir.

YABANCI ÜLKELERDEKİ ELEBAŞLARI: FETÖ’nün yabancı ülkelere sığınan elebaşlarının sosyal medya anarşisinin ateşiyle fitne kazanını kaynatmalarının yanı sıra, Pensilvanyalı caninin iç işgal cephesinde konuşlanan gizil ve gizemli uzantılarının, hatta bu terör örgütünün şeref muhalifi telkin ve vaatlerine aldanarak kafese alınan bazı siyasi partilerin eşgüdüm ve elbirliği halinde Türkiye’nin tekrar 15 Temmuz öncesine taşınmasına hizmet ettikleri inkar edilemeyecek netliktedir.

Haberin Devamı

UYUYAN HÜCRELER: 15 Temmuz’un sekizinci yıldönümünde, FETÖ’nün devlet ve toplum hayatına son bir hamleyle nüfuz ederek, bununla birlikte uyuyan hücrelerini günbegün harekete geçirerek bir kumpas döngüsü yaratmak, iç barış ve huzur ortamını bozmak, güvensizlik aşılamak ve milli güvenliğimizde hasar oluşturmak amacıyla fırsat kolladığı, buna çanak tutanların daha görünür hale geldikleri anlaşılmaktadır.

TSK OPERASYONLARI MECBURİYET: Türk Silahlı Kuvvetleri, ‘Mürekkep Damlası Stratejisi’yle PKK/YPG’ye karşı sürekli operasyon evresine nasıl geçmişse, FETÖ’yü, FETÖ’nün iç ve dış uzantılarını yıldırıcı ve yok edici, bununla mündemiç proaktif nitelikli seri operasyonların bir an evvel icra ve ifa edilmesi beka düzeyinde mecburiyettir. Çünkü PKK neyse FETÖ aynısıdır. 

NİHAİ HESAPLAŞMA KAÇINILMAZ: Bugünlerde 15 Temmuz’un intikamını almak amacıyla faaliyete geçen örgütlü ve organize casus şebekesine, kripto damarına, gizli saklı hesap yapan işbirlikçilerine cesaretle ve dirayetle karşı koyulacak ezcümle nihai hesaplaşma kaçınılmaz olacaktır.”

 

BAKMADAN GEÇME!