'Bacımı da mı satacaksın' deyip vurdu

Güncelleme Tarihi:

Bacımı da mı satacaksın deyip vurdu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2007 17:16

ADANA’da 3 ayrı nikahsız evlilik yapan ve bu 3 kadını da götürdüğü İzmir'de randevuevinde çalıştırdığı iddia edilen 55 yaşındaki Ali Ünal, 3'üncü eşinin asker firarisi kardeşi tarafından tabancayla öldürüldü. İlk eşinin kendisinden önceki evliliğinden olan oğluyla, 3'üncü eşinin kızkardeşini de nikahsız evlendiren Ünal, aradan bir ay geçmesine rağmen nikah yapılmadığı gerekçesile Adana'ya baba evine dönen kadını geri getirmek için gittiği evde, “Ablamı geneleve sattın, bu bacımı da mı satacaksın” diyen 25 yaşındaki Yusuf Şahin’in tabancasından çıkan kurşunlarla can verdi.

Haberin Devamı

Olay Gazipaşa Mahallesi 33 sokakta bugün öğle saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, Aynur ve Fatma adında 2 kadınla nikahsız birliktelik yaşayan Ali Ünal, 10 yıl önce de üçüncü olarak Gülistan Şahin ile nikahsız evlendi. Ünal, İzmir’e götürdüğü 3 eşini de iddiaya göre randevuevinde çalıştırmaya başladı. Ali Ünal bu arada 3'üncü eşi Gülistan Şahin’in kızkardeşi 22 yaşındaki Bahar Şahin’i, ilk eşi Aynur’un birinci evliliğinden dünyaya getirdiği Hakan ile yine nikahsız olarak evlendirdi. Telli duvaklı düğünle evlenen Bahar, söz verildiği halde bir ay geçmesine rağmen eşinin nikah yapmamasına sinirlenip, Adana'ya baba evine döndü.

“BU BACIMI DA MI SATACAKSIN”

Bahar Şahin'i evine geri getirmek isteyen Ali Ünal, ilk iki eşi Fatma ile Aynur’u da yanına alarak İzmir’den Adana’ya geldi. Konuşmak için kayınpederi Turaç ve kayınbiraderi Yusuf Şahin’in yaşadığı Gazipaşa Mahallesi 33 sokaktaki eve gelen Ali Ünal ve eşlerini, 5 ay önce vatani görevini yerine getirdiği birliğinden firar eden Yusuf Şahin içeriye aldı. “Siz oturun ben ekmek alıp geleyim” dedikten sonra salona çıkan Yusuf Şahin, bir süre sonra tekrar odaya girdi. Belinden çıkardığı ruhsatsız tabancayı Ali Ünal’a doğrultan Yusuf Şahin, “Ablamı geneleve sattın, bu bacımı da mı satacaksın lan” diye bağırdıktan sonra ateş etmeye başladı. Tabancasını 7 kez ateşleyen Yusuf Şahin, evde bulunanların şaşkın bakışları arasında, olay yerinden kaçtı.

Haberin Devamı

Ağır yaralı olarak Özel Başkent Üniversitesi Seyhan Hastanesi’ne kaldırılan Ali Ünal, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.
Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!