Babalara en özel hediye

Güncelleme Tarihi:

Babalara en özel hediye
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2007 10:47

Yarın babalar günü. Babanıza en güzel ve en özel hediyeyi almak istiyorsanız bu önerileri muhakkak okuyun.

Haberin Devamı

Babalar Günü'nün geçmişi yüzyıla dayanıyor. 19 Haziran 1910 yılında ABD'de ortaya çıkan ve 1966 yılından itibaren haziranın üçüncü pazarı olarak kutlanmasına karar verilen Babalar Günü'nün Türkiye'deki mazisi ise 1980'li yıllara dayanıyor. Babalarımıza onlara duyduğumuz sevgiyi göstermek için sarılmak, sevdiğimizi söylemek gibi birkaç yol ve binlerce hediye var. Bu da özel günlerde satışları artan mağazaların yüzünü güldürüyor, kampanyalar birbirini izliyor. Biz de henüz babasına hediye seçmemişler için birkaç alternatif sunmayı düşündük.

Birlikte vakit geçirmek için

Babanızın yılın yorgunluğunu, "boğaz" manzarasına karşı bir brunch'la atmasını ister misiniz? İşte İstanbul'daki mekânlardan birkaç öneri: Café Swiss Restoran'da babalar ve çocukları için 12.00-15.00 saatleri arasında özel brunch var. Babalar Günü'nde bir diğer brunch programını ise Mövenpick Otel sunuyor. Babaları ile güzel bir pazar günü geçirmek isteyenler 11.30-15.00 saatleri arasında AzzuR Restaurant'da düzenlenen brunch’ta buluşabilir. Antik Hotel İstanbul'un sürprizli kahvaltısının sonunda ise babaları otelin 12 metre altında yer alan tarihi Roma Sarnıcı’nda Osmanlı lokumuyla sunulan Türk kahvesi bekliyor. İstanbul'u panoramik gören manzarasıyla hizmet veren Artiste Terasse, birlikte vakit geçirmek için oldukça ideal. The Green Park Resort Kartepe de Babalar Günü’nde tüm babalara ücretsiz brunch veriyor.

Haberin Devamı

Babanıza evinizde ellerinizle bir kahvaltı masası ve özel tatlılar hazırlamak isterseniz www.yemekevi.tv’deki tarifleri kullanabilirsiniz.

9-24 Haziran tarihleri arasında Dunkin Donutslar’dan Dunkin’Mug (kahve fincanı) satın alan tüm baba ve baba adayları ise 17-24 Haziran "Babalar Haftası" boyunca bu mug'larıyla Dunkin Donuts şubelerinde ücretsiz "Dunkin" kahve içebilecek.

Şık giyinmeyi sevenlere yönelik değişik koleksiyonlar sunan Acquaverde, babalarına ya da eşlerine Babalar Günü hediyesi arayanlar için değişik alternatifler sunuyor. Marka bünyesinde Ra-Re, Acquaverde Jeans, Ed Hardy gibi dünya stil markalarını barındırıyor.

Haberin Devamı

Boyner Mağazaları da bu özel gün için hazırlık yapanlardan. Boyner Mağazaları’nda klasik giyimden sportif tercihlere, kişisel bakımdan ayakkabı seçeneklerine uzanan binlerce marka ve çeşitte hediye alternatifini bir arada bulmak mümkün.

United Colors of Benetton, Babalar Günü’nde, modayı takip eden babalara Comfort Fit koleksiyonuyla konforlu, şık ve rahat hediyeler sunuyor.

Silk&Cashmere de Babalar Günü’ne özel hediyeler hazırladı. Babası için 2 kravat alan müşterilere 1 kravat hediye edilecek.

Sarar'ın 2007 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu'nda babanız serin bir yaz geçirsin diye hazırlanmış birçok ürün var. Tüm modeller iş hayatında da günlük giyiminde de babanızın hayatını kolaylaştıracak cinsten. Firma Babalar Günü'ne özel yüzde 40 indirim de yapıyor.

Haberin Devamı

Kom’un 2007 erkek koleksiyonundaki birçok model ve tasarımdan oluşan mayolar, babalar gününde hediye etmek için bir alternatif olarak sunuluyor.

Siemens Ev Aletleri bu yıl Babalar Günü’nü farklı bir kampanyayla kutluyor. Siemens, haziran ayı boyunca ankastre cihazlarının satıldığı tüm bayilerinde ankastre fırın alan herkese Babalar Günü için özel olarak tasarlanan önlükler hediye ediyor.

Belmond saatleri günün her saatine uygun modeller sunuyor. Safir cam kullanımıyla dikkat çekici görüntüsünü artıran Belmond saatlerinin, kasa ve bilezik kısmı paslanmaz çelikten oluşuyor.

Porland Porselen sucuklu yumurta kaçamakları için Porselen Sahan’ı üretti.

Haberin Devamı

Güzellik ve bakım ürünleri mağazası Watsons'da 50 YTL'lik alışveriş yapanlar 80 YTL değerindeki bavula sadece 39.99 YTL'ye sahip olacak.

Babalar Günü'nü "En şık baba sizinki olsun istiyorsanız, uğrayacağınız ilk adres, Süvari olmalı" sloganıyla karşılayan Süvari ise, hem işyerinde hem de günlük yaşamda giyilebilecek çok farklı renk ve tasarım çeşitleri ile dikkat çekiyor. Babalar Günü'nde yeşil, mor ve mürdüm tonlarında seçilecek hediyelerle babaların klasik tarzını enerjik ve yaratıcı şekle çevirme iddiasındaki Süvari'nin koleksiyonunda özellikle pamuklu kumaşlar, keten tek ceketler, çizgili gömlekler ve hafif gömlek-ceket kombinasyonları öne çıkıyor.

Haberin Devamı

Hazırgiyim markası Hatemoğlu da "2007 Babalar Günü Modası" konsepti ile yeni sezon ürünlerine özel fırsatlar sunuyor. Hatem Saykı özel koleksiyonunda, üstün kumaş kalitesi ile İtalyan tarzı el dikişi ağırlıklı takım elbiseler, pamuklu gömlekler ve ipek kravatlar Hatemoğlu’nun modern çizgileriyle birleşiyor. Ayrıca 20 Haziran 2007'ye kadar  yapılan Babalar Günü alışverişlerinde, gömlekler kravat hediyeli.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!