Baba-oğul cinayetinin arkasından çete çıktı

Güncelleme Tarihi:

Baba-oğul cinayetinin arkasından çete çıktı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2009 14:26

AFYONKARAHİSAR'ın merkeze bağlı Nuribey Beldesi'nde geçen 27 Mayıs'ta Kadir Doğan ve oğlu Ahmet Doğan'ın öldürülmesiyle ilgili jandarma tarafından 11 yerde düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda, 13 kişi gözaltına alındı.

Afyonkarahisar Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan istihbarat çalışmaları sonucunda cinayeti işleyen ya da yardımcı olan suç örgütünün çökertildiğini açıklayan İl Jandarma Komutanı Albay Ünal Ödemiş, “Afyonkarahisar il merkezi, bazı belde ve köylerinin yanı sıra Denizli, İzmir ve Manisa İl merkezleri ile Manisa’nın Akhisar İlçesi, İzmir’in Buca İlçesi ve Kütahya’nın Tavşanlı İlçesi’nde 11 yere eş zamanlı olarak yapılan operasyonlarda Afyonkarahisar Açık Cezaevi'nden 28 Mayıs'ta firar eden bir zanlı olmak üzere 13 şüpheli şahıs yakalanarak adli makamlara sevk edilmiştir” diye konuştu.

Şahısların sorgularının sürdüğünü ve baba oğulun neden öldürüldüğünün detaylı araştırıldığını vurgulayan Albay Ödemiş, gözaltına alınan zanlıların para karşılığında tetikçilik yaparak Kadir Doğan ve Ahmet Doğan'ın öldürülmesiyle ilgili organize suç örgütü kurduklarının tespit edildiğini söyledi.

Albay Ünal Ödemiş, zanlıların ev, işyeri ve üzerlerinde yapılan aramalarda, 3 tabanca, 43 mermi 3 kurusıkı tabanca, 13 cep telefonu ve sim kartı, dizüstü bilgisayar, 100 gram esrar ele geçirildiğini belirtti.

Afyonkarahisar’a bağlı Nuribey Beldesi kırsal alanında 28 Mayıs günü 45 yaşındaki Kadir Doğan ile 25 yaşındaki oğlu Ahmet Doğan'ın cesetleri bulunmuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!